![]() |
Re: Sfat achizitie !
Quote:
|
Salut.
Am sa scriu exemplul meu : Bmw 520i (e39 ) , an 1997 , clima , geamuri electrice fata , abs , ASC+T , etc . Masina nu are geamuri electrice spate si interior piele. Am fost dupa ea in Germania , transportul si cazarea in jur de 500 euro . Pretul masinii 2000 euro. Taxa anul trecut 1000 euro. Asadar , ai banii acestia , gandestete ca in Germania gasesti cu siguranta si nu ma refer la Bmw , poti alege orice alta marca, sunt foarte multe marci , modele , optiuni ale acestora ,de unde poti alege. |
Quote:
|
Ford Focus 1.6 benzina cum ti se pare?
Ideea cu 3000 pe un golf 3 1.9 tdi a fost cea mai "tare" =)))) |
La banii astia trebuie sa te gandesti ca ori iei ceva vechi ori iei ceva mai nou. Eu as opta pentru ceva cat mai nou netinant cont de masina. Sunt putini bani si nu poti avea pretentii. Caut un Fiat Punto in banii astia pentru ca gasesti destul de noi.
|
bmw 318 / honda civic / mazda 323F / opel astra / fiat albea / fiat bravo / fiat punto / hyundai accent / skoda octavia / skoda felicia / renault clio..sunt multe:D
sper ca ti-am fost de ajutor |
Quote:
|
Maine ma duc in targ la bacau , poate gasesc ceva 8) va tin la curent
|
Salut!
masini in 3000 : astra g dupa 2000 1.4 logan 2006 punto dupa 2004 polo 2000-2002 corsa 2000-2003 toate sunt potrivite pentru incepatori ! sa nu te grabesti ! :P |
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning