![]() |
Re: BMW 540i
am un e36 break 318i inmatriculat pentru un schimb daca te intereseaza.
|
Quote:
4000:rolleyes2 |
Care zici ca e ultimul pret la cash ?:shock:
|
Quote:
nu ma mai grabesc sa o dau.. urmeaza sa plec iar dupa sarbatori si daca nu o dau pana mai intorc ma apuc sa o pun pe picioare eu.. |
ofer pana in 5000 de euro pt ceva mai nou pt schimb:rolleyes2
|
Quote:
motivul pt care nu merge clima e senzorul de temperatura exteriora..imi arata -40 in bord caraitul in a 3 banuiesc ca vine de la placa de presiune care nu debraiaza complet..cutia e in stare buna:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
s-a scos al 2 rand de numere rosii..
|
Quote:
Fuel consumption city 17,2 l/100km Fuel consumption highway 9,2 l/100km Combined 12,1 l/100km; Nu stiu cum de toate masinile la vanzare consuma mult mai putin decat la carte cand in realitate este o mare realizare sa poti obtine consum asa mic ca cel de producator.... |
Quote:
consumul dat de tine e pt cele hidramate..la manuala este putin mai mic,dar nu are importanta asta.. Pt cineva care merge sportiv si ii da cat poate,masina consuma cat vrea ea.. Eu am dat numai un exemplu si am zis cam cat imi consuma mie la stilul meu de mers.. |
Quote:
Iar cu consumul cineva mai sus are dreptate |
Quote:
iti dau urs de 2,5 la schimb? |
Quote:
|
La propunerea mea te-ai mai gandit?
|
Quote:
mai are un set de numere rosii dupa care se poate duce la bulgari.. 3000 de euro.. |
Cred ca am sa te dezamagesc, insa nu prea merge inmatriculata in BG fara Brief...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning