![]() |
Re: Masina incepator la 3000 euro !
Quote:
|
Quote:
|
Vw Polo
|
Quote:
|
Quote:
Inca raman la ideea colegilor de mai sus, sa isi ia baiatul o masina mai mica in 2 usi(nu are nevoie de 4), de oras, cat mai noua si cu motor de 80-90CP nu caramizi gen Albea si frigidere gen Logan |
clio dci e ideal parerea mea, sau corsa dci ... la varsta ta e mai mult decat ok un dci , parerea mea ...
|
Honda Civic . Ai incredere ca pentru incepatori e foarte buna . Cu toate ca majoritatea au motoare de 1.4 o sa fii foarte multumit plus ca pana se strica o japoneza faci spume la gura.
|
In cele din urma cred ca o sa optez pentru o Skoda Fabia 1.4 16v din 2000 - 2001 . Am gasit in pretu asta in stare buna.
|
Pana la urma am mai strans cv si aleg un golf 4 1.6 16v :D .
|
foarte buna alegere
|
Quote:
- Te cam contrazici. Tu zici ca vrei o masina ieftina la intretinere si care sa consume putin. Apoi vii si zici ca golf de 1.4 e puturoasa. Deci: 1. Ori vrei o masina ieftina care sa te duca de la punctul A la B, costuri reduse adica putere scazuta. 2. Ori vrei o masina "puternica" care sa traga bine dar care sa consume. Chestiile astea (punctul 1 cu 2) nu prea se "pupa". Daca vrei o masina ieftina te sfatuiesc sa ti-o iei personal din Germania. Daca o iei din Ro ori e terminata (bucse, amortizoare, etc) ori dai bani la samsari (cred ca minim 500E). Cauta si tu pe www.autoscout24.de sau www.mobile.de. Daca nu te descurci poti sa ma intrebi orice. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning