![]() |
Re: eclipse gsx 4x4 1g
1 Attachment(s)
Quote:
pana acum le am avut puse pe mazda:-) si apropo ca tot am trecut pe aici poze cu kitul de intercooler,gataaaaaaa a inceput distractia:D |
6 Attachment(s)
poze din timpul montarii kitului de intercooler
traseul tubulaturii nu o sa ramana asa ,tre sa imi vina niste tuburi si coturi pt ca sa fac traseul mai scurt:-) ca asta i prea lung;) |
1 Attachment(s)
Quote:
uite ceva de genu,cum vine la mine teava de jos. PS.INCEARCA SA SCHIMBI POZITIA INTERCOOLERULUI,ESTE PUS INVERS,CONDUCTELE TREBUIESC IN JOS,SE POZITIONEAZA SI MAI BINE IN BARA.;) |
Quote:
si radiatorul da stiu ca i pus invers pt ca sa pot trage tubulatura pe sub intercooler,daca il aveam invers nu mai imi dadea voie ,pt ca trebuia sa duc traseul pe deasupra intercoolerului si nu aveam loc de traversa de la bara,momentan cateva zile ramane asa pana imi fac jpipe ul:-) |
Quote:
|
ce parere aveti de upgradurile de turbo ce se gasesc pe ebay sunt bune de ceva sau sa ma limitez la un 16 g original de evo 8 :-)
de exemplu astea http://www.ebay.com/itm/JDM-SPORT-T3...ht_3360wt_1139 http://www.ebay.com/itm/OBX-GREEN-20...#ht_2568wt_952 |
Quote:
mai bine o turbina originala pompa de benzina cu debit marit,un dsm link,eventual un calculator cu EPROM bost controler,un ceas afr,un egt,un ambreiaj bun cel putin stage2 EXEDY ar fii de pus.si nu in ultimul rand un MECANIC SI UNUL PE PARTEA ELECTRONICA FOARTE BUN.cu piesele astea ar trebuii sa scoti cam 280-300hp fara mari probleme.acum nu stiu cum stai cu motorul,ca sa poti da o presiune mai mare in turbina.doar cu acel traseu nu prea o sa ai o crestere mare.succes cu proiectul;) |
Quote:
mai bine o turbina originala si pompa de benzina,un dsm link,eventual un calculator cu EPROM bost controler,un ceas afr,un egt,un ambreiaj bun cel putin stage2 EXEDY ar fii de pus.si nu in ultimul rand un MECANIC SI UNUL PE PARTEA ELECTRONICA FOARTE BUN.cu piesele astea ar trebuii sa scoti cam 280-300hp fara mari probleme.acum nu stiu cum stai cu motorul,ca sa poti da o presiune mai mare in turbina.doar cu acel traseu nu prea o sa ai o crestere mare.succes cu proiectul;) |
Quote:
ps . traseul nu l mai am asa lung l am schimbat de ceva timp :-) |
1 Attachment(s)
Quote:
.mai trbuie si un rgulator de presiune de benzina, cu farurile te pot ajuta eu.280 $ plus cam 50 $transportul. ceva de genu;) spor la treaba ca ai de unde:-) |
Quote:
deci sa cumpar sau nu de pe ebay turbo,la fel am mai gasit de la OBX ,stiam ca nu i chiar asa slaba marca asta http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBX-G...#ht_2568wt_939 cu farurile mai astept putin mai la urma acum alte pandali:-) |
Quote:
|
Quote:
deci ar promite ceva turbo asta nu?? |
Quote:
SI INCA CEVA FOARTE IMPORTANT,TI-AM MAI ZIS.INCEARCA SA ELIMINI BALANSIERII,ESTE UN LUCRU FFF IMPORTANT.SI DE SIGURANTA A MOTORULUI ,FIABILITATE,PRESIUNE ULEI MAI BUNA.TU DECIZI.Numai bine;) |
care sunt aia balansieri,spre rusinea mea nu stiu care sunt:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning