Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   ce parere aveti?? cielo sau espero (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/27536-parere-aveti-cielo-espero.html)

Tataee_^ 21-11-06 22:04

Re: ce parere aveti?? cielo sau espero

Scz 1,5 :))), imediat uit si ce masina conduc :lol: :lol: :lol:

Co5m1n eXtreme 21-11-06 22:27

prefer esperso

tratament 22-11-06 00:03

ati uitat sa spuneti ca espero are si abs... cielo din cate stiu nu are.. sau cel putin cand voiam eu sa imi cumpar nu avea.... nici cel in varianta full

sKyNeT 22-11-06 09:08

eu conduc cielo de 1 an (e al firmei unde lucreaza mama) si pot sa zic ca sunt multumit de el (era full) numa ca avea mari probleme cu geamurile electrice iar acu l-a schimbat cu alt cielo, an mai nou si sunt tare dezamagit de asta: tabla cu mult mai subtire, se simte si cand deschid usa, e standard, doar motoru imi place ca e 1.5 16V. espero nu am condus dar eu as alege unu in loc de cielo.....
PS: cu costurile de intretinere nu ma intrebati ca platea firma :lol:

fuzzy 22-11-06 16:43

despre espero pot zice ca are un amic si e cam in felu urmator: merge cu el 1 zi pe saptamana (e drept, merge super frumos si se simte excelent motorizarea de 1,8, spatiul din interior si confortul sunt net superioare.... DAR... partea nashpa e cu piesele care se cam strica si sunt cam scumpicele... nu toate, dar in fine... poate e vorba doar ca are peste 100k km la bord dar oricum e pacat fiindca consumul e destul de mare si mecanicul care s-a uitat la masina a zis ca ii cam trebe schimbate mai multe piese... deci la intretinere e cam nasol... desi confortul si "sportivitatea" (cat permite si motorul..) sunt la nivele destul de inalte...

Tataee_^ 22-11-06 17:51

Nu stiu despre ce piese pot fii vorba, oricum va dau un exemplu: stiu un Espero de 1,8 care are la bord peste 560 000 de km, a fost bine intretinut, si pana in ziua de azi inca nu s-a stricat. Normal au fost schimbate pana acum: curelele, mi se pare ca la fiecare 70 000, in general cele consumabile . Masina mai trage bine, normal nu la fel cum era, toata stima pt acea masina .
P.S espero nu are ABS !!! nici motorizarea de 1,5 , nici cea de 1,8 .
Preferabil este motoru de 1,5: consum mai mic, si aproape trage la fel ca cel de 1,8( care are catalizator).

Doctorul 22-11-06 17:55

pt. oras e bun cielo,dar pt. o masina sport si altele e mai bun espero,nu am avut dar am mers cu amandoua si espero mi se pare mai reusita

Cosmin255 22-11-06 21:25

exact o masina sport este espero Doctore:):):)

marian_sro 22-11-06 21:47

@tataee espero are abs
optional da are!!!au fost alea full care aveau si abs
bafta

Tataee_^ 23-11-06 12:23

Abs au dor cele care sunt cu cutie automata, manual nu are ABS .

PH-04-WPD 01-12-06 17:25

espero cu manuala are si abs ... stiu si pe cineva care are .. e din 96 si e full. si daca nu stiti cielo in polonia se fabrica si cu airbag si cu abs. La noi nu se fabrica dar nush de ce .. dar in polonia ... ati vazut la cielo pe dreapta deasupra torpedoului e un loc liber pe care noi il folosim ca suport pt. ce avem noi nevoie. La aia ... spre exemplu varianta full acolo e acoperit si este airbag. este exact ca la vectra sau astra. vectra de peste 96.

marian_sro 02-12-06 20:49

asha stiam si eu ca espero e si cu abs in varianta manuala.........

NWZeu 02-12-06 22:15

deci .... la revanzarea unui Cielo iti recuperezi o parte buna de bani plus ca exista o piata mare de SH ptr ele, cu Espero este mai complicat de revandut plus ca vei pierde bani. Pe Espero exista si motor de 2 litrii nu numai cele enumerate mai sus, eu iti recomand atat pentru Cielo cat si pentru Espero daca ti se pune "pata" pe el motorul de 1.5 DOHC, este un motor bun de "cursa lunga" si fiabil (vorbesc din proprie experienta). la rubrica VERSUS din forum chiar eu am deschis un thread despre acest subiect ..... personal iti recomand Cielo din motivele enumerate mai sus ....

spgbuc 03-12-06 00:12

eu as opta pt espero(e mai spatios,are porbagaj mai mare..)ca intretinere e mai scump espero decat cielo dar ofera si alte satisfactii:D

marian_sro 03-12-06 15:00

merci de pareri nwzeu....ma gandesc ca dacie nu mi-as lua.am mers ieri cu espero de 1.8urca bine in ture,confort,dotari.cu ciewlo am mers mai demult.cred ca pana la urma cielo va fi.numai sa vad ce gasesc si la ce pret.deocamdata mai astept sa vad ce aduce 2007.oricum merci de pareri la toti!

All times are GMT +2. The time now is 11:57.

- Copyright 2026 4Tuning