![]() |
Re: Campionat sidesmokeJR
Sincer sa fiu, nu vad rostul de a pune rezultatele pe 4tuning (nu din cauza ca sunt ultimul, doar am vrut sa ma retrag) dar, 1. am fost putini 2. nu a fost un campionat...asa mai in serios, deci....
|
Lasa ca acum daca am iesit nu o sa te mai bata nimeni la cap cu campionate si prosti.Si o sa ai loc cu loren sa va certati intre voi.O sa ii luati viata lu sorin....................
|
Quote:
|
Quote:
|
Si in primul rand u ai incepu cu ofensele!!!Eu am zis doar ca meritam mai mult atat........si ati sarit pe mn cu laur,eu ma chinuiam sa fac ceva:vb cu bastan si cu alex.m si mai sareati si voi pe mn.Si zi ca nu e cum am zis eu??????ca nu miai dat 9 ca sa nu fiu ca tn pt ca ma puneam pe locul 1 nu???????daca zici asta macar is impacat si raman cu ceva in minte.Si dc sa vb pe mess .vb aici sa facem show
|
Va rog nu va certati pe topic nu vreau sa il inchida:)!!! SI loren si cristi nu uitati ca voi 2 cand v-ait cunoscut aveati echipa voastra:) deci....nu inteleg cum 2 prieteni ajung sa se certe asa....fratilor.....IMPACAREA ca nu merita sa va certati dintr-o tampenie asa mica:) si nimeni dintre noi nu e king drift....toti gresim...toti avem de lucrat! ascultati la mine si faceti cum va spun si va fi totul bine;)...hai impacarea:)
|
atat timp cat exista invidie ura ciuda...n'are rost:)
|
Salut baieti scuze daca deranjez as vrea si eu sa intru in campionat daca se poate va rog frumos!!!!!Multumesc oricum!!!! Numele : MuC
|
Quote:
wrt.loren id meu cand ai nevoie..;) sau cand va fii iti dau buuz |
Quote:
|
Pentru moment nu se va mai face abia am iesit din asta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning