![]() |
Re: Cea mai rapida masina de politie: BRABUS CLS V12 S Rocket
Bah da-o in pana mea mah astia sunt de neam prost bah :))) nu stiu unde sa se opreasca.
|
acum masina au scos-o si sa se laude,nu cred ca are o utilitate mare
|
wow 730 cp:shock: :shock: :shock: si ce top speed are.........oricum nu cred k s-ar risca ei sa intre intr-o urmarie cu un astfel de ,,bolid,,........oare ce le va mai trece prin minte in urmatori ani.........
|
... aoleu... baga spaima in noi :)
|
Un personaj care a fost pe la nemti cu "afaceri" afirma ca au masini de politie de orice marca si model posibil - nu te-a prins Porsche, intra Lambo in actiune, nu te dau gata nici ei, mai exista si alte optiuni... mai ceva decat CLS V12 nu e decat elicopterul :D
~Nautilus |
asa cum italienii au lamborghiii gallardo la politie si nemtii au drepturile lor am vazut pe autostrada 1 lambo de politie imi era frica sa nu ma opreasca...............MORTAL SI CLS SI LAMBOO CU POLITIA SCRIS PE EL
|
Quote:
eu zic ca mai st masini dupa CLS V12 care au mai multi hp si st si mai aerodinamice dar nu vi se pare cam nasol pusa rampa aia,e cam ne aerodinamica |
unii cu cls altii cu logan 75 sau 730?:))
frumoasa masinutza;) |
Daca esti prins, macar pana la sectie ai o senzatie maxima :-) :-) .
P.S. Nu de multe ori intr-o urmarire conteaza mai mult abilitatile soferului decat masina dar in cazul de fata trebuie sa prinzi un autostrada foarte aglomerata sa mai scapi. |
Quote:
|
soryy.... https://www.youtube.com/watch?v=OVDlx9qsq0w asta e linku corect
|
nu stiu daca vreun garcea din romania poate sa o tina pe sosele, intr-o urmarire. nu a-ti vazut ca astia nici loganurile nu pot sa le conduca calumea, le rastoarna, le lovesc.:)
dar poate il angajeaza pe TITI AUR ca sofer. oricum masina e tare! |
tare rau masina....plangi cand o vezi...dar nu sti de ce :D.....stie cineva un 0-100 cat scoate?
|
Quote:
~Nautilus |
vb azi cu un politist de la circulatie,de la mine de pe retea,ami zicea ca le da benzina de patrulare cu pipeta,ce sa mai zici de Slr-uri si de Lambo`uri......in alta ordine de idei,Politia din germania,cele mai multe probleme le intampina la Fest`urile pasionatilor de tunning auto,gen Corsa-Tag,Golf-Tag si asa mai departe,mereu se lasa cu o cursa monstru,si de fiecare data,ilegala,pe autobahn...e normal sa asi utileze baietzii cu asa ceva,daca vad ca nu aveau nici o sansa cu ce aveau in dotare de serie....am fost in 2002 la un Golf-Fest,in Bielefeld,trei zile a tzinut....si am vazut acolo exemplare de 400cp de golf`uri Gti....lojic ca,au nevoie acum de more Power,to cathc up this guys~:P)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning