![]() |
Re: Audi A6
vai ce tare e :shock: plus ca are cutie manuala:shock: felicitari ca detii o bijuterie
|
ms mult:D
|
frumoasa masina , dar 9,2 la 240 constant nu exista , poate ai vrut sa spui ca ti-a scos 9,2 mixt , bafta cu masina merita !
|
Quote:
masina chiar e tare am vazut-o si eu de cateva ori prin bucuresti e imposibil sa nu iti sara in ochi |
daca are consumul asa mic e bun,dar isi scoate pabii la impozit si asigurare:rolleyes2.E tare rau de tot masina,sa ai noroc de ea
|
ai o masina farte frumoasa, imi place in special volanul si jantele. sa ai noroc de ea!
|
banii* scuzept greseala dar sunt cam obosit:-P
|
1 Attachment(s)
ms uite si o poza + alte jante (anv de iarna)
|
vezi ca o arzi aiurea ;) prima masina e alu napy,inca are masina e vecin cu mine:| masina aia nu o va vinde nici o data;) si motorul nu e acela;) e motor 3.0 V6 TFSI de 310 CP ,si masina a doa nu o cunosc;) vad ca a doua masina ai gresito are alt numar de inmatriculare si are alte jante aftermarket;)
|
nu cred masina e cumparata de la dc oradea am si jantele albe, pe astea sunt anvelope de iarna.Sefu' de la DC era prieten cu asta sia luat audi a7 si a dato asta la weltauto.;) si nu e v6 tfsi e v6 tdi are vreo 280 cp.ca sa si fi tu informat;) si numarul de inatriculare normal ca lam schimbat doar e in leasing il am si ala de motocicleta.
e aceeasi masina si in prima poza si in a2a ;) |
1 Attachment(s)
poza de vara trecuta cu jantele albe:P
|
2 Attachment(s)
new :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning