![]() |
Re: Aston Martin Vantage V8 by Loder1899
Va contrazic :p :D
E primul Aston Martin din generatia post-1995 care poate sa spuna ca arata superb, asa cum trebuie sa fie un Aston Martin - celelalte erau "imblanzite" fata de monstrii V8 din seria Virage. DB7 avea design de japoneza/coreeana cu steroizi, DB9 e pretentios si luxos dar sportivitatea e pe planul 2(ca la un Bentley), mai ramanea Vanquish sa salveze obrazul firmei :D si acum V8 Vantage ~Nautilus |
un singur cuv: B O L I D
|
criminal,eu zic ca dak ai bani se merita sa-ti faci un animal desta :D,frumos rau de tot
|
cred ca daca il vede IRINEL si MONNICA isi cumpara vreo 2 pt amandoi:grandpa: :grandpa:
:icon_kiss :icon_kiss |
Preturi ce ti-o fac moale si catifelata!
|
e frumoasa intradevar dar cum spune cineva mai sus nu prea isi justifica pretul oricum cine are bani si o vrea nu cred ca sta prea mult pe ganduri..
|
masina tot naspa e ... mie nu`mi palce deloc ... pretzurile sunt exagerate ... si nici nu se prea vad mari schimbari inafara de jante care ies in evidentza ... si motoru` ... nici nu depaseste 300 .. asa mai bine bagi banii intr`un BMW si acolo nu ai treaba..
|
Simplu dar frumos ....
|
jantele nu au nici o legatura cu masina !, prea mari , si in stil muscle car .... in rest masina este foarte frumoasa ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning