![]() |
Re: Mitsubishi Lancer vs. Chevrolet Cruze
Quote:
|
Lancer non-evo e o pocnitoare. Nu se conduce cu nimic mai bine ca o masina de clasa medie ordinara. Iar calitatea interiorului e sub medie.
Eu as fi mers pe Cruze, cel putin e mai interesanta, dar nu cred ca o sa mai aflam ce a ales OP-ul pentru ca n-a mai intrat din august. |
am o banuiala ca si-a luat logan :lol::lol:
in felul asta a economisit niste bani si are si de anvelope noi de iarna acum :lol: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Da, esti consultant de vanzari Mitsubishi, normal ca-ti promovezi produsul dar stiu despre ce vorbesc si-mi sustin afirmatia de "pocnitoare" :-) (o Octavia mi se pare mult, mult mai decenta). |
Stiu ca deraiez in off-topic dar eu as alege chiar si hyundai impotriva chevrolet-ului (din europa)
Nu am condus cruze dar daca se se inscrie in linia chevrolet, cel putin comenzile imi plac mai mult la hyundai. Sa ma scuze posesorii daca se simt ofensati dar pentru mine majoritatea modelelor Chevrolet sunt undeva usor peste dacia, mitsubishi este in general peste cele doua. Nu dau prea mult pe look, la nivelul asta, dar totusi spun ca mitsu dinainte de 2008 e cam urat, cel actual este mult mai frumos decat cruze. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
lancer cu siguranta .... putine masini lancer in service si foarte frumoase.
|
Quote:
Beculetele si butonelele vand dar nu ma mai impresioneaza demult un bord foarte accesorizat si oricum, nu ar fi un criteriu in alegere. Criteriile mele ar fi: -ergonomia (unde includ si comenzile), -dinamica masinii si consumul in functie de ea. Din punctul asta de vedere benzina aspirata nu mai e o optiune pentru mine, pana si dacia va introduce TCE-urile anul viitor. - nivel de zgomot (prefer sa fie motorul zgomotos decat trenul de rulare) - costurile de intretinere raportat la ce ofera masina si la pretul initial - asta e destul de subiectiv pentru ca fiecare interpretam diferit "ce ofera" masina |
La Cruze 1.8 urla motorul la ture mari. Antifonajul nu e cel mai dens.
|
Pana la urma ce si-o fi luat? :D
|
Quote:
mercedes=)) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning