![]() |
Re: Nush daca trebuia sa postez si eu DACIA mea!
Pls!... Vreau si eu m-ai multe ideei, cum sa o fac, ce sa ii fac? :-P
|
laso clasica, dungile alea nu dau bine deloc. Aripile le poti umfla cu pasaje de la alta masina , sudate de caroseria ta. Sau cu pasaje din fibra de sticla, cum am eu.
|
Quote:
|
spor si idei bune! cam vechi jantele, clasica... lasa-i si manerele pe spate, prea multi le-au scos...
|
Quote:
|
Astept ideei :-P .
|
1 Attachment(s)
Stie cineva daca pot lega statie pe acest model de cas?... Multi au spus ca nu, pentru ca nu are mufe RCA... sau cam asa ceva :(
|
Astept ideei :)
|
Imi pare bine ca vrei sa o faci gen renault 12 gordini.Ti-as sugera primul rand sa dai capacele alea jos.Iti urez bafta in continuare!
|
Quote:
|
Cu barele asa stau si eu..daca ai stopuri mari pe spate nu arata fain..doar daca ai din alea mici..pe fata ar arata bine.Si eu as da jos cea din fata dar 1.s-ar putea sa ai probleme cu politia
2.mai amortizeaza in caz de acciden |
Pei o sa ii pun lampi mici, cum are WRC-ul dar transparente (clare)... iar pe post de bara fata am sa ii pun bulbar ca la papuc, asa o sa fie si m-ai sigura in partea fata in caz de accident.
|
Pe spate arata foarte bine fara bare.cu stopuri mici..uitate la avatarul meu.Hmmm..pe fata..ai poza cu bulbar din ala:))?
|
2 Attachment(s)
Da am m-ai vazut la alte masini lampi mici fara bara si imi place foarte mult... Bulbarul e "teava aia indoita" din fata bari fata... Mie imi place foarte mult pt ca zic eu ca se combina frumos cu linile rotunjite ale masini :-P... Uite bulbarul
|
inainte sa faci trb cu bulbaru roaga pe cineva sa ti-o fak Virtual Tuning ... sa iti faci vreo idee
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning