![]() |
Re: Ce muzica preferati?
las ca am trecut eu prin fata pe la tine si rasunau manelele de la tine din camera de numa... :lol: :lol: :lol:
|
daca imi spui la ce etaj si ce culoare au geamurile mele poate te cred....dar nici asa nu te cred
|
singuru cu geamuri fumuri pe ferestrele de la camera ii bassu...
|
daca imi spui si la ce etaj stau si numarul de bloc......poate poate
|
vezi ca recunosti?
|
poate ma confunzi cu vecinu de la 1 el e manelist....si cand sunt io acasa inseamna ori ca dorm ori ca stau la povesti pe dc sau forumuri
|
"Stiu, stiu ce-ti trebuie
Manele tie, bassulee" hahahahahahah Idei de mel: Ame-Rej(wally lopez mix) White Label - I'll never let you know(extended mix) Dennis Ferrer and Jerome Sydenham - Sandcastles(Jon Marsh Vocal Mix) |
asa neaga totzi! :lol:
glumeam mah...nici nu stiu unde stai |
io recomand:
Dj Yim-Evolution of Hard Trance de la 1-9 super tari Dave London-Orlando Breaks vol 3 |
Putzin rap pt Alex:):
Lil-easy-e ft ........ - life ain't a game si mai e o mel care imi place mult, Guttaville, nu mai shtiu cine o canta dar e pe coloana sonora a filmului Waist Deep(merita) |
RZA - See mee feat.Freemurder ......cautati asta k mie cel putin imi place la nebunie....cre k o sa va placa, garantat!
|
fedde le grand ft mc gee - just trippin (danny freakazoid and elvis benait remix)
luminary - amsterdam |
fedde le grand-put your hands up for detroit
dj deekline pres.cut&run-outta space si sa zicem ceva si de la noi:Suie Paparude electric kingdom-we are loud(album) infected mushroom-the gathering goa gil-karmageddon(2005) sunchase-remeber me(pendulum remix) the prodigy-voodoo people(pendulum remix) asta e mai veche dar merita:dj rap-bad girl Dj Palotai-toate mixurile:D daca ma apuc sa insirui ma apuca craciunu:D |
MIG-ule,Ja Rule canta Life ain't a game (The Fast and The Furious)
|
Sorine, lil-easy-e canta life ain't a game (Waist Deep) Doua filme diferite;)
P.S: Asta ii mult mai tare:) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning