![]() |
fxn io cred ca esti gelos ca tu nu ai poza cu multe femei pe langa masina ta :P
|
Felicitari baieti!
ICE-u din matiz a iesit bine de tot. |
ar99bmw din pacate calibra nu avea muzica,deaia a pierdut.dar dupa ce isi pune sigur va lua locul 1
|
Question: de ce pe numarul Calibrei scrie BUG Mafia ? Poate cineva sa-mi raspunda ?
PS: congrats GEF-ule ! |
pentru impresie si reclama!:)
|
bine zici ar99bmw
|
2 Attachment(s)
imi place poza asta de numa'-numa'
si asta.... :shock: ....still gef style |
1 Attachment(s)
cine a mai fost pe podium alaturi de gef...
un p.s. offline... undeva \"pe vremuri\" scrisesem respect pt AR 99 BMW pe forum, singura masina ce m-a facut sa intorc capul pe strada in arad, cand am fost vara aceasta...lolz..nu stiam ca tipu e de pe forum... nice car duude :wink: mai ales ca eram pe faza cand ti-ai facut intrarea in parcare duminica.... |
Re:
Quote:
(alea 6 \"evacuari\" il fac un fel de ... monster truck ? :lol:) |
spatele ca spatele...dar fata.....
daca tu imi zici mie ca nu e fain din fata......stii ce..ma abtin ca nu imi sta in fire sa vb urat....te rog frumos sa te mai uiti o data la masina....... p.s. ti-ai amintit de mine? |
strengaritza???????? :D
|
nu tu biemule...de gabi era vb sa isi aminteasca de mine....o facut el anunt public pe forum si acuma m-o uitat....
|
mersi de felicitari....sper ca data viitoare sa luam locu I ... acuma de sarbatori matizu e under construction...
va urma... |
:lol:
stregaritza: da, fata e frumoasa, da' spatele ? Tu la o masina te uiti numai din fata, nu? :lol: O masina frumoasa, inseamna frumoasa per total, nu doar fata, roata din spate stanga, sau covorasele de interior :wink: |
ca deobicei... vin yo sa imi exprim parerea... yo-s ala la care nu ii place nimica :twisted: ii najpa beamveu :lol: :lol: inafara dea aripile evazate nu imi place nimic la el... poate combinatzia de culori.... in rest e urat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning