![]() |
Re: a4 20v T
Quote:
Quote:
continui traditia iubitorilor de masini:D |
sper k intro zii sa ajunga si a mea sa arate la fel k a ta ce sa mai zic e crima eu mai am mult de munca la ea:(
|
Ce motor are?? 1.8T?? daca da....stii cumva daca are structura identica cu motorul de 1.8 fara turbo?
|
Quote:
multzumesc frumos si spor la munca ca merita , cat mai multe a4 frumoase sa fie :-) Quote:
Sincer nu stiu daca are aceiasi structura dar ma gandesc ca in mare e acelasi si putin decomprimat pt ca s a montat supraalimentarea cu turbina - repet nu stiu sigur este doar o presupunere |
nice car omu'
in 99 am condus primul a4 si de atunci am asa o slabiciune pt ele ! ;) Daca ai grija de motor o sa aiba si el grija de tine ! Good luck ! |
multumesc
sunt super multumit de masina asa cum am mai spus o si alta data este perfecta pentru mine , momentan mai bine nu se poate de motor am avut grija din momentul in care am luat o in sensul numai castrol 0 W 60 + metabond , dar am avut grija sa nu uite ca totusi este o masina cu valente sportive si atunci a trebuit sa faca si treaba imi place sa am grija de masinile mele asta nu insemnand sa le tin in fata blocului ci sa le dau ce trebuie cand trebuie , inclusiv talpa :oops: :lol: 8) |
misto masina ;) nu stiu daca ai mai spus sau nu, poate n-am vazut eu.. dar ce putere are?
|
multumesc pt apreciere , 150 CP (110 kw )
|
chiar tare masina......apropo te-am vazut la Sfantu cand ati venit cu "Ghost racing"!!!
|
ms frumos
m ai vazut pt ca eu sunt primu membru bv si cel care a format echipa ghost racing team brasov deci mi e cam greu sa lipsesc (si nici nu mi doresc) o sa mai urmeze si altele ;) |
salut , misto masina... te ai gasdit la jenti de RS4 sunt vin misto pe ea ...
uite un exemplu , e a unui prieten... https://i70.photobucket.com/albums/i8...u/clean002.jpg sunt de 18... sper sa ti placa ... acelasi motor am si eu , bagat alt soft si 195cp ...marfa ... e aproape aceasi masina mecanic ... uite aici un link folositor , cu ceva ideei despre modificari la motor ...http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=113728 salutare dan |
Frumoasa masina succes in continuare pt planurile de viitor
Uite un alt a4 dak nu l`ai vazut deja pe net :) http://www.modifiedcars.com/cars/Aud...-2001-1630.htm |
Quote:
Tot mai bine arata cu jentile de A8 decat cu cele rs4,parerea mea. Sa o tii sa sanatos si mai menajeaza si tu turbina aia saraca ca iar i se incing rotitele dupa tine. |
3 Attachment(s)
va multumesc la toti pt aprecieri
@ Passat 1.8T imi place cum arata masina amicului tau cu rotile de rs4 dar tot mai mult cele de A8 , am ramas indragostit de ele am sa pun mai jos o alta poza virtuala unde chiar mi se pare ca pica la fix multumesc frumos pt link e foarte util @ lolek The page cannot be found :lol: @ dragosh88 daca tot ai adus vorba sa pun si 2 poze cu turbina UN PIC lucrata :oops: :lol: |
auzi sper sa nu te superi dar dai pleoape-le jos , nu cad bine deloc. asta e pararea mea ,!!! niste faruri projector vin misto... ceva soft ai degand sa i pui , eu am schimbat pe a mea , si acum 195cp!!!!
salutare dan |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning