Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/27331-provocari.html)

stefanello 20-12-06 09:16

Re: Provocari

Apropos....cine are chef de o liniutza....sa spuna ce masina are....si sa-l vedem.... oricum vine iarna bine-mi pare in parcare nu dau cu sare.. :twisted:

MMihai 23-12-06 11:26

ce-s alea liniutze? mai face cineva pe la noi prin oras asa ceva? eu unu nu am mai vazut demult...

Gabi 23-12-06 12:03

Pai mai iesi din casa ma, Mihai ! Si daca iesi, iesi noaptea, nu ziua, ca... poate facem si noi o vizita :lol:

sco211 24-12-06 00:51

hm...suna a provocare/invitatie...ceva?
:D

s-a trezit MMihai...:D...nene, uitasei parola, nu? ;)
welcome!

Donnyro 24-12-06 08:59

yo nu am mai auzit de nici o liniutza de ceva timp
unde se fac sa stiu si yo k pe la stadion se mai alearga o data la zece
ani cate doi trei nebuni

MMihai 24-12-06 15:27

merci :)))))

bobby_gsi2 24-12-06 20:07

Asa mai baieti...vedeti ca se poate......usor usor poate facem activitate....eu tre sa fiu primu` ca am deschis threadu` nu? :) Inca putin si nu o sa mai fiu pieton si atunci vedem ce si cum. Sincer sa fiu....treaba cu stadionu` mi se pare aiurea......doar am luat amenda :)...plus ca o sa vina zapada si sunt "curcanii" goga pe acolo. deci pentru "joculete" si asa zise drifturi eu propun ca locatia sa fie in targ.....anu` trecut a fost misto. Bafta la toti si sarbatori fericite

Donnyro 25-12-06 00:30

imi retrag cuvintele.chiar asta seara am vazut k ii turnase garda pe unii la stadion.erau trei masini care savarseau faradelegi si una de garda.cica ii blocasera tragandu-le loganul in fata.ce gluma buna

bobby_gsi2 25-12-06 10:04

Deci in cazul asta tre sa gasim alte locuri pt faradelegi. Sa inceapa propunerile. Eu propun de la semafor de la Davila pana in fata la circulatie :)

sco211 25-12-06 17:58

eu zic sa facem in afara orasului...;)...cel mai bine...
n strangem la europa??
avem la strazi p acolo...si drepte si stranbe...detoate!
:P

ncs_balauru 27-12-06 23:53

BAIETI eu zic pe varianta intre Prundu si Craiovei

Donnyro 27-12-06 23:56

Eu cred k locul cel mai potrivit pt liniutze ar fi drumul spre Babana.e cam ingust dar merge.in plus e un loc ferit si drumul este belea.

sco211 28-12-06 10:01

deci merge si varianta prundu-craiovei, dar p acolo nu prea ai p unde sa o stergi, in caz de nevoie...in afara Pitestiului sunt alte restrictii si alti politai, si sunt mult mai multe locuri si posibilitati...
spre babana iarasi...nu merge:P
ganditiva si la alte chestii cum ar fii parcare, oprire, intoarcere...nu numai la linii drepte de asfalt ;)
deci c parere aveti?
ramane europa?
:D

Donnyro 28-12-06 23:48

Dar de strada Depozitelor ce ziceti?

sco211 29-12-06 00:11

varza!!!!
varza rau....
deci...iti sune ceva cuvantul radar???
:))

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning