![]() |
Re: Provocari
Apropos....cine are chef de o liniutza....sa spuna ce masina are....si sa-l vedem.... oricum vine iarna bine-mi pare in parcare nu dau cu sare.. :twisted:
|
ce-s alea liniutze? mai face cineva pe la noi prin oras asa ceva? eu unu nu am mai vazut demult...
|
Pai mai iesi din casa ma, Mihai ! Si daca iesi, iesi noaptea, nu ziua, ca... poate facem si noi o vizita :lol:
|
hm...suna a provocare/invitatie...ceva?
:D s-a trezit MMihai...:D...nene, uitasei parola, nu? ;) welcome! |
yo nu am mai auzit de nici o liniutza de ceva timp
unde se fac sa stiu si yo k pe la stadion se mai alearga o data la zece ani cate doi trei nebuni |
merci :)))))
|
Asa mai baieti...vedeti ca se poate......usor usor poate facem activitate....eu tre sa fiu primu` ca am deschis threadu` nu? :) Inca putin si nu o sa mai fiu pieton si atunci vedem ce si cum. Sincer sa fiu....treaba cu stadionu` mi se pare aiurea......doar am luat amenda :)...plus ca o sa vina zapada si sunt "curcanii" goga pe acolo. deci pentru "joculete" si asa zise drifturi eu propun ca locatia sa fie in targ.....anu` trecut a fost misto. Bafta la toti si sarbatori fericite
|
imi retrag cuvintele.chiar asta seara am vazut k ii turnase garda pe unii la stadion.erau trei masini care savarseau faradelegi si una de garda.cica ii blocasera tragandu-le loganul in fata.ce gluma buna
|
Deci in cazul asta tre sa gasim alte locuri pt faradelegi. Sa inceapa propunerile. Eu propun de la semafor de la Davila pana in fata la circulatie :)
|
eu zic sa facem in afara orasului...;)...cel mai bine...
n strangem la europa?? avem la strazi p acolo...si drepte si stranbe...detoate! :P |
BAIETI eu zic pe varianta intre Prundu si Craiovei
|
Eu cred k locul cel mai potrivit pt liniutze ar fi drumul spre Babana.e cam ingust dar merge.in plus e un loc ferit si drumul este belea.
|
deci merge si varianta prundu-craiovei, dar p acolo nu prea ai p unde sa o stergi, in caz de nevoie...in afara Pitestiului sunt alte restrictii si alti politai, si sunt mult mai multe locuri si posibilitati...
spre babana iarasi...nu merge:P ganditiva si la alte chestii cum ar fii parcare, oprire, intoarcere...nu numai la linii drepte de asfalt ;) deci c parere aveti? ramane europa? :D |
Dar de strada Depozitelor ce ziceti?
|
varza!!!!
varza rau.... deci...iti sune ceva cuvantul radar??? :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning