Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea White Angel (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27330-dacia-mea-white-angel.html)

quze 16-11-06 01:57

Re: Dacia mea White Angel

Ce imi plac astia care se fofileaza ... spuneti ma pe fatza ! E urata , e naspaaaaaa , uita-te pe forum daca tot ai dat de el si vezi ce "se poarta" , ce e frumos , ce e kitch !Deci in primu rand , documenteaza-te !Dupa revizuieste-ti finantele si vezi ce e de facut !

solo24 16-11-06 11:04

sau mai pe scurt e nevoie de multa munca la ea
daca vrei ceva frumos ai de unde sa te inspiri ca st multe masini frumoase pe acest forum si daca e inpirate si u de altundeva
ce sa zic spor la munca si sa iasa cat mai frumoasa

SUPAPA_Jr 16-11-06 11:16

Frate, nu te supara da e urata....e urata rau...dupa parerea mea bineinteles !
schimba toate lucrurile kitchoase de pe ea! iti fac si o lista daca vrei!

sortex 16-11-06 12:48

fao gordini style:D asa nu arata prea bine

tunerul 16-11-06 14:01

Eu nu am zis ca e beton pt ca sunt doar la inceput cu tunaritu dar pe parcurs o sa ascult niste ideii si o sa le pun in practica(fara suparare dar am vazut pe forum unele dacii jalnice nu dau nume)
Nu ca amea e mai buna dar totusi are ceva in plus.

TufY 16-11-06 14:52

mie personal masina asta mi se pare DESUCHEATA RAU , sta sa pice....... incearca sa ii dai linie si lasa tuning-ul..........cauta poze cu DVD-ul pe forum in mare seamana masinile DOAR ca model :D poate te inspiri de pe acolo

fiderzen 16-11-06 15:54

macar lu dvd`u ii reusise :P ;) :D

CocoT 28 16-11-06 17:29

Cred ca daca i-ai pune farurile potrivite capotei cele din 96,97,98... ar arata multttt m-ai bine :D. Bafta

DVDValy 23-11-06 23:14

1 Attachment(s)
o idee ;) dc te intreseaza

B-83-DAC 23-11-06 23:21

iar ne faci sa suspinam ma dupa DVD :( cata rautate...e de curse e de curse??

tunerul 23-11-06 23:39

Tocmai am vb cu un prieten ca vrea sa-i schimb motorul cu unul de opel corsa 1.2 16V.Dar el mi-a zis ca sunt nebun decat sa bag atatia bani in ea mai bine iau alta :sad: Si in caz ca pun motorul asta cu ce ma opresc imi trebuie niste frane beton.:sad:

sortex 23-11-06 23:42

nu sunt eu asa de sigur ca tu poti..motoru de corsa e dispus altcumva

tunerul 23-11-06 23:42

mersi oricum dvd-ule dar nu vreau sa-i las fata asta ca nu-mi place am sa bag niste poze cu o fata de dacie cum as vrea sa o fac;)

tunerul 23-11-06 23:46

m-am interesat si am inteles ca se poate pune dar trebuie facute niste modificari
:!: :?: nu stiu prea sigur daca nu sper macar la un motor de renaul 19 chamade tipul 2 :-P

tunerul 23-11-06 23:49

nu prea ma intereseaza acum aspectul exterior ca vreau sa ma ocup mai intai de motor ca sa nu ma ia chiar orice dacie sau alta masina.:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 11:26.

- Copyright 2026 4Tuning