![]() |
Re: Placute inmatriculare
eu stiam ca numerele despartite si cele cu wst & stuff sunt nr pt pile ca sa te lase politia in pace....
|
Quote:
|
eu asa stiam de la persoane de la R.A.R ... acum tot ce se poate dar oamenii pareau ca spun adevarul si mai am si verificat si numerele in cauza nu le poti lua....decat cu pile
|
Numerele cu wst spp si alte chestii d-astea au fost rezervate pt politie , spp si alte institutii guvernamentale .... dar daca faci rost de nr cu wst sau spp sau etc stai lin ca nu poti sa treci pe langa MILITIE cu 200 la ora sau pe rosu sau ... lista poate continua.Scoate-ti niste aberatii mai mari ca voi ... auzi si tu "taxa pt nr despartite" ....
|
man te opresc dar iti dau doar buna ziua , trust me ca nu sunt doar legende...
|
wST chiar sant numere care sant pt astea care sant prin guvern.interne.
|
1 Attachment(s)
se dau doar la smecheri :lol:
nah, cine vrea sa-mi dea PM sa le fac legatura cu cineva (~50E e distractia). |
La ce se dau ?
Se dau cu 500.000 lei vechi in Constantza la preferential ! Trebuie sa specifici ca vrei cu caractere despartite ... mare c@c@t ... |
Pe o masina am WPS si pe alta despartite si pe aia cu ele despartite si cu autocolant IPA mi-am luat amenda pentru 65 kmh in Dreajna de la un gabor din categoria "suferinzi pe smecherii de Bucuresti"... Cand le-am luat eu erau destul de putine si mai vedeam gaborii cum se schimbau la fata cand le vedeau, dar acum sunt atat de multe incat au devenit banale, am vazut pe taxiuri, pe masini de scoala, pe dube si chiar pe o masina din-aia cu cos de urcat pe stalpi :D :D :D
|
mi-am facut si eu in seara asta numere despartite... imi plac ca se vad mai misto, nu cred ca o sa fie mai indulgenta militia cu mine din cauza numerelor...
eu e-am facut ca imi place cum da pe masina....:lol: 150ron |
apropo se da ameneda ca sunt numere atipice? chiar daca sunt facute de udristei?
|
nu, n-are nimeni nici o treaba. si o sa-ti iei toate amenzile la fel cu o dacia modificata. eu am WBW cu litere despartite pe un mondeo negru stock, model din care au si la guvern vreo 20 cu aceleasi numere (WBW), pe mine m-a mai ajutat...
|
:)))))))))))))))) =))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))) atat am avut de zis
|
Quote:
|
Bah baieti aberati cu gabori ce iau pozitie de drepti si alte dastea.Iti faci numere atipice salut talon ...sau umbli doar cu dovada verificarii tehnice sa nu aiba ce-ti lua ...bineinteles amenda si puncte..lasati-le mah asa ca sunt alte elemente de styling mai dragute
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning