![]() |
Re: [WIP]Lamborghini Murciélago
cris_max un singur detaliu am de comentat :D
am vazut la tine in prima poza cu roata 215 pe cauciuc :???: lambo are Front tyres 245/35 ZR18 Rear tyres 335/30 ZR 18 daca nu ma insel ::) oricum bafta la proiect |
Quote:
a fost o figura de stil cea cu capota :)) |
Quote:
oricum, pe modelul final nu vor fi acele cauciucuri... m-am razgandit intre timp |
Quote:
Proc: AMD Sempron 2800+ MB: nForce 2 Ultra 400 Memorie: 1Gb Ram DDR400 Geil Video: ATI Radeon 9550 256MB DDR2 Hard: 1XMaxtor Sata 80GB Monitor: LCD 19' Samsung SyncMaster 920N Sound: SoundBlaster Live! 5.1 Boxe: Phillips MMS260 45W RMS Cred ca ajunge atat... am bagat si cateva neesentiale... :-P |
1 Attachment(s)
un mic test cu materiale... vor veni si altele
VRay renderer, asa cum se vede si in partea de jos a imaginii |
mah arata bine masina pana acum, vezi tine-te de ea ca daca te tii poate iese tare de tot,fa-l si high poly daca trebuie
|
6 Attachment(s)
ms man... fii sigur ca o sa ma tin de ea...
inca un test render si cateva wires... puteti sa le folositi si ca blueprinturi... |
le spui tu cate poly are etrieru sau le spun eu!? sau nu vrei sa le dezvalui acest amanunt :D
|
lol... scrie in render...
vezi in partea de jos |
scuze sunt mai kior :D
|
1 Attachment(s)
test render
|
aprox. 2.000.000 poligoane roata ?!?!?!? 4 roti 8.000.000 poligoane ?!? :drunk: :weee: :censored: :yikes: :headache:
6 ore da' randare la o rotita, ghita ?!? iei un stick si treci pe la mine sa-mi crapi Xeonul cand o fi gata toata masina de modelat ? :lol: revenind la niste critici constructive: nu-mi place deloc zona prezoanelor. nu par sa aibe loc de "invarteala" cu cheia. asa sunt si in realitate ? si, ca render, pare un pic artificial. dar esti pe drumul cel bun ;) |
1 Attachment(s)
ms omule... au durat mult calculele de irrandiance map...
oricum pe masina n-ai nevoie de mai mult de 2 roti vizibile la un render (hai maxim 3 daca o iei mai de jos si se vede si a treia) " iei un stick si treci pe la mine sa-mi crapi Xeonul cand o fi gata toata masina de modelat ? " - facem si asta :twisted: "nu-mi place deloc zona prezoanelor. nu par sa aibe loc de "invarteala" - cu cheia" am atasat poza "si, ca render, pare un pic artificial. dar esti pe drumul cel bun" - ms... o sa incerc si alt setup, dar deocamdata o sa ma intorc la modelare. trebe cauciuc :rolleyes2 PS: acuma daca m-am aruncat la atatea poligoane... o termin si eu asa... |
Quote:
pai daca la o roata sta 6 h iti dai seama la toata masina eu cel mai mare render l-am avut de vreo 15 h la loganul rosu dar ma rog la mine era altceva cu 256 rami 1800 procesor si modelat aiurea .... deci iti dai seama ca o sa lasi vreo 2 zile (poate chiar mai mult) calculatorul aprins :)) oricum succes ;) :)) |
ms man... sper sa se descurce calcu... daca nu apelez la ceva amici... ai vazut ca topart ma poate ajuta ;) + ca mai cunosc si altii cu chestii mai tari
deci ma descurc eu... toata treaba e sa termin de modelat... dupa vad eu test renders cu setari slabe si cand ii dai un final render, dai totul full si ai plecat la somn :P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning