![]() |
Oribil, oribil, oribil! Am orbit! :shock:
|
La solenza se putea si mai bine ....adica nu s-a urmarit linia caroseriei ...e diforma dar e de admirat ce pot face 2 oamni....loganul e misto si cred k ar avea suces mai mare
|
pozele cu logan break au paut si intr-o revista acum vreun an, sau cateva luni...nu mai retin.am revista, dar nu am nici un chef sa caut prin casa dupa ea.I deea e ca breakul va fi cu maxim 1000 de euro mai scump ca berlina, si parerea mea e ca nu mai e chair asa urat. Cat despre Solenza, oribila, dar probabil utila. Oricum , nu se va mai fabrica solenza, asa ca...nici o sansa sa vedem asemenea uratenie de masina pe strada, in \"libertate\" :))))))
|
sunt de acord cu voi baieti ca logan break arata bine dar eu zic ca la solentza nu sa lucrat ca va spun ca arata mult mai bine si se garanta mai multa vanzare de solentza i-a ganditiva daca solentza ar avea ce are acum logan va spun ca loganu nu sa-r mai vinde.
|
logan break...nu e kam pleonasm?!
solnitza...hmmm... o solnitza normala cu hayon... ce tareee...nici makar nu sau obosit baietii sa faca un prototip... au scos luneta si au pus un hayon...si pooF! gata solnitza break.... Dacia frate! |
poate e oribila, dar in loc sa iei alta masina, iei alt portbagaj. urat, dar practic. ce zici?
|
Arata bine
Pina la urma arata bine si Solenza si Loganu'. Asta daca urmaresti partea practica a realizarii. E nasol la Slolenza faptul ca nu urmareste linia caroseriei, dar ca si realizare e super ok. Logan break, mi se pare ca aduce a Megane, tot break. Dar parca e mai uman decit berlina.
|
am citi si io intrun ziar de solenza asta break. din cate stiu parca este proiectul unui timisorean. bine nu arata in orice caz da macar este utila, doar pentru asa ceva este conceput un break.nu?
|
clar arata mai bine loganu
solenza asta break e o nasolenza :wink: |
solenza parca ar fi dric !!! :lol:
daca s-ar fi facut break solenza nu va dati seama cat de rau ar fi scartait spatele care si asa scartaie !!!! |
Re: Solenza si Logan break
amandoua sunt oribile!!!beah
|
loganul arata mai bine... dar daca si brecul o sa fie la fel de inferior ca berlina, fata de solenza...poate sa arate mai bine de 1000 d ori tot degeaba
|
nu e lucrat bine la solenta, este chiar un kitch! nici la logan nu merge dar in comparatie cu solenta e super!!!:lol: :lol: :lol:
|
nici una din ele amandoua sunt deplorabile :))
|
N-am vazut masina mai urata ca Solenza Break poate doar Fiat Multipla :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning