![]() |
LEXUS... n-o dau in diverese... Si este suficient de pamantesc, pentru k masina chiar exista, n-am inventat eu!
Si cre'k tu nu stii cum arata Corsa A de o compari cu un Audi (oricare ar fi el)... |
n-am zis k ai inventat tu...dar dk este vb de opel corsa...(chiar dk nu stiu cum arata corsa A)...ma cam indoiesc k un opel corsa cu motorasu ei..sa fie asa ..pune si tu o poza cu masina si datele
|
|
bun..deja asta nu e nici macar un tuning de vreo mare firma.....probabil ca sunt multe asemenea proiecte..si astfel nu se va sti niciodata care-i cea mai rapida..mai puterinca..si etc
|
Ba pardon...este tuning facut de EDS Motorsport...ai auzit de Audti TT Bimoto facut de MTM? Proiecte ca astea nu se fac in spatele blocului...
|
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: da eu ce-am zis de TTBIMOTO inainte :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
o fi mare firma de tuning..insa este pur experimentala..sau show..sau iao cum vrei...la fel am vazut un cadillac seville(sau deville)..nu mai stiu care-i modelul in 2 usi...si la fel era facut cu 2 motare..etc.. si chiar despre TT nu se stie cum se va comporta la viteze mari..sau supusa la forte mari..acc,frane..etc..se lunge..se scurteaza..se rupe :twisted: :twisted: ? |
Ete, se rupe un ***...da ce-i, Logan?
Adica daca eu am bani garla si pitici pe creier si vreau bimoto pe TT, crezi ca nu fac aia sau ce? Fii serios... |
:))))citeste si tu mai atent:))))
am spus ca nu se stie..si nici ei nu l-au testa suficient..si n-o sa fie bagat f curand inproductia de serie |
De unde stii tu ca n-a fost testat suficient? Lucrezi la MTM?http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons6/10.gif
|
hai k te-a luat vinu.....sau berea:))))?am citit :evil:
|
2 Attachment(s)
niste filmulete...
Am unele in care e prezentata masina... sa caut cdu'... o sa-l pun peste cateva zile! |
tt bimoto poate fi dus pana la 1000 cp ...momentan ...are masina...vreo 750 cp...3,6 100 si un v/max de peste 374 KM/h !!! deci am vazut masina pe viu ba chiar am stat in ea..am si poza :twisted: :twisted: a fost testata in nardo fiinnd si cea mai rapida...
|
eu stiam tot de ford RS2000... din cartea recordurlior :lol:
|
audi tt bimoto datele le-am luat de pe www.mtm-online.de
Höchstgeschwindigkeit: über 374 km/h (Je nach Übersetzung) 0-100 ca. 3,5s 0-200 ca. 8,9s 0-300 ca. 19,8s (Weg: 1099 Meter) Preis Prototyp 600.000 Euro |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning