![]() |
Re: BMW E38 Un vis urmat de o ambitie.
Bine,... dar ce motor are ca eu n-am inteles ?:D
Oficial sunt invidios :D E superb un E38 la casa omului !! P.S. mai ai motorul ala ? |
Quote:
Quote:
|
super masina!
si eu imi doresc un e38 insa ma cam da inapoi impozitul...asa ca un e39 cred ca e pe lista pana la urma,525i bine,,,un 728i nu e departe de impozit de 525,dar stiu buba cu motoarele alea m52... si un e38 730d m-ar incanta :D in fine,ce ai tu acolo e bijuterie,sa il stapanesti sanatos! |
Quote:
Cam naspa TDS ul :lol: am si eu unu acasa si e cam neserios !! Ce interior are masina ? pune ceva poze ! |
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am luat niste jante care zic eu ca sunt destul de potrivite pentru e38 , bbs rc 300 , 8.5 j si et13 toate 4.. Caut interior piele crem electric incalzit si daca se poate si cu memorii cu fete de usi,mocheta,bord si plafon... E frumos interiorul negru,dar mie mi se pare mai elegant crem-ul si mai primitor.. Singura problema e ca nu am luat decat 2 jante ca celelalte 2 aveau antifurt bbs,sper sa rezolv zilele astea necazu.
|
Quote:
inca un thread de urmarit, bafta multa :-) |
2 Attachment(s)
incep sa vina piesele..
|
Quote:
ca 8,5j este ingust pt e38 |
Foarte frumoasa masina,unul din modelele mele preferate de bmw,o intrebare am si eu,din ce am citit pe topicul tau sa inteleg ca motoarele 2.5tds de pe e38 si e39 nu prea sunt fiabile?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Au ajuns si proiectoarele+smd,eleron luneta si eleron portbagaj..
|
Quote:
|
ma intereseaza pretul pt ce ai luat tu acolo...mai ales pt stopuri si faruri,eu sunt in curs sa cumpar un e38 si vreau sa vad daca se merita sa iau unu mai "chel" si sa il fac sau sa mai caut unu cu tot ce trebuie pe el + ca sunt curios care ii diferenta de preturi...eu aici in germania am gasit dar nu chiar la cele mai corecte preturi....a si gasisem eu un interior crem sa vad daca am salvat linku si iti trimit sa vezi...
P.S bafta cu masina si sper sa o ti mai mult decat am observat eu ca ai tu obiceiul:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning