![]() |
Re: Toyota Avensis vs. Mazda 6
mazda 6 toata ziua!nu-mi place deloc Avensisul.mazda 6 e mult mai frumoasa si puternica si mai ZUM-ZUM!
|
Ne-am cam saturat de atatea Avensisuri pe strada...
Mazda 6 imi place mai mult! Accordul si mai mult! |
Mazda6 pt interior, exterior, motoare+ galbenul care ii vine ft bine
Avnesis poate dupa 40 ani Accord... hmmm... noua versiune nu mai e asa fiabila, iar exteriorul mai are mult pana la mazda6 |
Modelul Mazda 6 (dar si marca in sine) a iesit anul asta cea mai fiabila masina/marca din europa! deci pana si la capitolul asta e superior avensisului cat si hondei! ca sa nu mai enumar designul si performantele peste celelalte 2! Imi plac si Avensis&Accord dar prima e prea serioasa si batraneasca iar a doua mi se pare ca vrea sa imite mazda 6! Deci MAZDA 6!!!
|
Baietii, trebuie sa va ganditi mai mult si la Avensis. Un motor simplu commom rail diesel 2.2l cu 150 de cai face praf multe Mazde si Honde. Asa ca trebuie sa va ganditi mai bine cand este vorba despre sportivitate la Avensis. Sunt posesorul unui asemenea model si cred ca inainte sa va dati cu parerea mai bine incercati sa o testati.
In ceea ce priveste aspectul Accord-ului si al Mazda 6 va dau dreptate deoarece sunt iesite proaspede pe piata in 2008. Aveti rabdare sa il vedeti si pe batranul Avensis 2009 cum va rupe piata. |
Toyota Avensis in ideea ca aici comparam noile modele....
|
Quote:
|
Avensis
Pentru fiabilitate, motoare diesel, eleganta....daca vreau sportivitate imi cumpar si un e36 pentru weekend si gata :D. |
avensis-ul din cate stiu nu au o motorizare sportiva ca si mazda, fiindca nu sau axat asa mult pe sportivitate,cel putin pe modelul avensis,este o masina mai serioasa,mai simpla cu o motorizare simpla,si sa nu uitam avensis 2.2 d-cat 177cp,e ceva putere pt un diesel
|
Quote:
Comapram o Mazda 6 care are cateva luni de la aparitie cu o Toyota Avensis care mai are cateva luni pana la schibarea modelului. Este ca si cum am compara Mazda 6 modelul nou cu Mazda 6 modelul vechi. Poate fi comparata Mazda 6 cu noua Honda Acord dar in nici un caz cu Toyota Avensis care-si numara zilele pana la schimbare. |
Mazda 6, pentru ca mi se pare frumusica. Chiar si comparand-o cu noul Avensis, Mazda este, zic eu, mai draguta. :)
|
Quote:
|
...si eu inclin tot spre mazda 6 datorita aspectului mai tineresc si mai sportiv...cum au spus multi pe aici,avensis se potriveste dupa 40 ani;)
|
Avensis pentru ca asta o are tata :)) dar.. e aiurea polul .. Poate ar trebui Mazda6 vs Toyota corolla sedan .. sau ceva cam asa
|
mazda 6 sedan si toyota avensis sunt cam aceeasi mancare de peste, doar ca mazda are un interior mai placut si poate ceva mai multa sportivitate, dar nu cu mult. in schimb mazda 6 hatch sport e super! ca tata de familie daca as fii, as fii o alegere grea, si cred ca mi-as lua un accord pt ca e si mai frumos decat astea doua si are si performante suficient de bune.
daca totusi as fii fortat doar intre astea doua... o mazda 6 :P |
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning