![]() |
Re: ce eficientza ar avea in romania asemenea sistem de a face vizibile semnele?!
ce reumatism le apuca pe fetele alea dupa 40 de ani
|
Re: ce eficientza ar avea in romania asemenea sistem de a face vizibile semnele?!
unde ati gasit mai prostia asta:lol: :o :rolleyes2
|
nu cred ca ar rezista fetele mai mult de 10 min in intersectie :lol:
|
da....cu siguranta fur semnul....si abuzez de el :)
|
Quote:
|
Daca apar asa ceva si in Ro. eu imi cumpar bicicleta si ma plimb tot orasul de la un semn la altul...cei cu masini vor avea de infruntat niste blocaje teribile.La cel mai serios mod vorbind,la noi nu au ce cauta,sunt prea multi tarani care se holbeaza,striga si fluiera dupa femei imbracate...daca ar fi dezbracate ar iesi un circ ieftin.
|
mama mama sa vrei sa furi semnul si sa te lipeasca aia cu tigaia aia de cu semnul de 50
|
nu e rea idea ,dar iarna ce se va intampla?:)
|
nu e rea idea ,dar iarna ce se va intampla?
Pai iarna traficul la noi e imposibil deci nu vom avea nevoie de asa ceva...ei poate se multumesc doar cu amintirea "semnelor" si cu siguranta vor astepta primavara cu sufletul la gura. |
haos, nici nu vei mai sti la ce sa fii atent mai intai. gropi, semne, oglinzi, ala care intra in tne, la ala in care intri u...ohooo
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning