![]() |
Re: proaspat posesor de e30 caut niste sfaturi si opinii
Quote:
EXACT CEEA CE CAUTI TU !!! E GRAV RAU MOTORU :D !!! E PE UN E34 !!! ;)... TI-AM DAT PM ! |
stati linistiti cu bulgaria ca nu se va intampla nimic eu ma ocup cu asa ceva de 4 ani si e doar vrajeala cu chestia cu 3 luni doar ca sa sperie lumea sa nu le mai duca la bulgari,atat timp cat suntem in comunitatea europeana nu au cum sa faca asa ceva e discriminare si interzicere dreptului la libera circulatie pe teritoriul ue......vrajeala stricata dar multi s-au panicat ca m-au sunat o gramada care au masini inscrise de mine si ma intrebau ce o sa faca cu ele,si l-eam explicat ca nu se intampla nimic
|
varu meu are un e39 540 v8 motor 4.4 era inmatriculat pe romania si platea la el 70 milioane pe an impozit,al omora ,l-am radiat din ro si l-am inscris pe bulgaria si plateste 250 euro pe an cu tot cu asigurare impozit si itp.....si cati nu au facut asa in ro
|
jakal ,ma gandesc cu actele de ro si daca e te contactez nu stiu stau in dubii nu prea as vrea sa umblu la serii,dar ma gandesc si vb daca e
|
si da m-am uitat sub mocheta nu are rugina deloc,iar despre jantele originale de pe ea cred ca am sa le dau daca te intereseaza lasami tel tau si te sun
|
nu stie nimeni de suspensia de la t-a technics daca ar fi buna pt urs?vroiam sa o comand ca sai dau bataie cu lucru la masina dar nu stiu ce sa fac nu a avut nimeni asa ceva pe urs?sau ce suspensie ami recomandati voi sai pun?
|
Quote:
eu am zis asa pt ca in ploiesti s-au pus pe luat taloane la masinile cu nr de BG..:rolleyes2 in fine, bafta cu ursanu....;) |
imi cer scuze pentru off
jakal...trimite-mi si mie un pm si spune-mi te rog pe ce motiv se iau taloanele in ploiesti on: sa stapanesti sanatos masina la cat mai multe cauciucuri sparte :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:46. |
- Copyright 2026 4Tuning