![]() |
Re: VS 95 AMY un breack dragut si curat
De unde pot lua un sticker 4tuning ?
|
scapa de bullbarul ala :sad:
|
Cu bulbar a venit din fabrica are stanta pe el .
In legatura cu stickerul 4tuning ma afuta cineva ? zilele astea fac triplele fumurii |
cat te-a ajuns testerul?
|
80 de lei ... mi-a aparut niste mici erori de la bujiile vechi ... n-au lucrat cum trebuie
|
Vand fostele macarale pt geam manuale 50 lei !
|
Imi place masina ta arata super fain,dar mie imi place combinatia alb-negru deaia nu imi vopsesc eu bullbarul alb:) daca nu aveam bulbar schimbam de 2 ori spoilarul pana acum :P
|
5 Attachment(s)
Asta am lasato mai fos .
Maine imi va sosi steackeru 4tuning . A pus cineva arcuri sport ? Modificari ceva ? |
Lasa-l dracu' de sticker. Arcuri mai joase: arcuri spate Nova/Supernova/Solenza, arcuri taiate (cat vrei tu) de 13xx, orice alte arcuri cu caracteristici asemanatoare. Doar ca vei mai avea nevoie si de amortizoare asortate (si aici gama e variata, de la amortizoare de Dacia intarite cu ulei de transformator si pana la Koni "rouge"). Binenteles, schimbi si barele antiruliu [varianta cea mai ieftina: bara fata - Papuc Diesel (desi eu unul nu mai sunt tocmai multumit de varianta asta deoarece ar merge una mai groasa)], bara spate - R18 Turbo. Varianta asta presupune 22,5 mm/26 mm (sau 26,5, nu mai stiu exact) fata de 19/17 cat ai tu acum pe masina. Daca mai ai nevoie de alte informatii, da-mi un PM.
|
Quote:
|
Suspensia sport v-a fi prima pe lista .
Saptamana viitoare voi incepe cu un preten |
Astazi cand sa plec de acasa invatat sa ies cam in viteza din parcarea blocului , cand sa calc frana pedala la fund ... am aierisito tot degeaba ... am gasit bazinu la pompa de frana spart ... l-am schimbat am aerisit din nou franele si degeaba
|
Quote:
|
Vorbesc in numele tatei ... am habar in mare parte cu ce se mananca ... Familia mea o familie de soferi .. tir bascule autobuze trailere etc incepand de la tata pana la bunici unchi prieteni de fam etc . De condus conduc orice dar nu pe drumurile publice stai calm . Revin la problema circuitul din fata este blocat :| tine numai spatele sa fie din pompa ?
|
Vand macarale geamuri fata manuale . !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning