![]() |
Re: Bmw-uri modificate din Romania
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
crede-ma..prefer sa mai vad inca 500 ca ale mele....dar sa arate bine;) nu am problema asta...macar kit-ul de m nu da gres......e normal sa gandesti asa cand conduci ce conduci ...... nu vreau sa arunce lumea cu oua in mine ca le sperii copii cand vad masina......ca le intra crengile in ochi...... |
Quote:
Un sfat prietenesc, da jos de pe masina tot ce inseamna kit exterior facut de tine... Este foarte foarte urat... Bari patratoase si mult prea mari....plasa pusa peste toba finala... Sper ca macar interiorul a scapat ne-tunat... P.S : la masina asta aparentele nu inseala... Chiar e foarte urata. |
FAIL FAIL FAIL .. and... FAIL!
Quote:
Mie masina imi place... Nu-mi place in schimb, culoarea... Albastru` ala e urat si in contrast cu negru se face si mai urat! Dar este vorba de gusturi.. stii cum e... poate nici tie nu iti place gri .. sau verde... P.S.: Va spun eu ca daca ar fi fost altele jentzile... era alta mancare de peste ;) OVER and OUT! :paper: |
Quote:
- negru in combinatie cu albastru = fail - kittu ala facut de tine = fail - jantele alea fara embleme = urate,i-ai pus kitt ..dar nu ai jante decente.cool - evacuarea ai mascat-o cu plasa aia = fail - stopurile le-ai facut negre = fail - i-ai lasat nr de la BECALI..sa vada lumea ca a fost masina a unui nepot var cu unchiu lu becali din partea lu tasu...etc. ====== Per total : TIGANIE. |
BeKaLi ai avut un golf 4 gri inainte?
|
9 Attachment(s)
Arta domle.. arta!!
|
Quote:
|
Quote: