![]() |
Re: Vand/schimb mk3 cu e30 sau e36, RO sau BG
Quote:
|
o sa regreti ca dai Golfu pe Bmw ;) !!!
la multe capitole !!! eu personal am avut 3 Bmw pana acum ;) in prezent am un Golf 3, motor de 1.8 monopunct(cel cu delcou) si ce crezi in masina asta de cand am cumparat-o nu am bagat un ban ;) ...si pe langa asta ce crezi am trecut de la consum de 15-20 % la un consum de 8-9 % !!! intradevar nu e Bmw,intradevar nu este joasa blana,intradevar nu are SUNETUL tobelor care il aveam pe toate cele 3 Bmw URI,NU ARE PRESTANTA BMW ului,insa stii ce are ??? Are cea mai mare economie pentru mine !!! si orice Golf fata de un Bmw este mult mai economic ;) in zilele noastre tre sa fii practic nu mai merg fitzele pentru ca alea costa scump (si avand in vedere ca tu conduci un Golf 3 de 60 de cai nu cred ca esti tu ala care isi permite fitze ) Iti garantez daca o sa iti iasa schimbul cu vreun Bmw ;) MAI ALES URSULET dupa 3 luni de distractie si vreo 10-20 de milioane investitie (pentru ca o sa i rupi gura si 100% pica piesele ca e URS )o sa vrei din nou GOLF ;) !!! si eu vreau inapoi Pisica ;) insa nu as vinde Golfu pentru o pisica ...mi-as lua pisica ca masina de "VINERI SEARA" !!!! DACA MA INTELEGI !!!! BAFTA SI EU ZC SA TII CONT DE CEEA CE TI-AM SPUS !!! PENTRU CA EU AM TRECUT DE LA BMW LA GOLF SI CREDE-MA AM FACUT CEA MAI TARE AFACERE ;) DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR !!! |
da fratioare stiu ca in bmw bagi bani fara sa te mai opresti, masina asta e a familiei si din cauza asta e 1.4, ai foarte mare dreptate cu consumul, si da dak vrei un bmw nu te poti plimba zi de zi cu el sa mai faci si cate o nebunie pt ca te rupe la bani, iti mai trebuie inca o masina de zi cu zi si BMw ar fi calumea doar cum spui u "VINERI SEARA" iti multumesc pentru sfat..:-),
|
2200e hai sus :) accept si cu masini inscrise in alte meleaguri, + dif de la voi
|
:arrow::arrow::arrow:
|
Re: / schimb VW Golf III
up:arrow:
|
UP :arrow:
|
Quote:
|
UP :arrow::arrow::arrow:
|
UP, nimeni ?
|
UP :arrow:
|
Quote:
golf e pistol cu apa pe langa bmw din toate punctele de vedere ex goful tau are 60cai te rogi de el in depasiri... bmw e36coupe cum am eu consuma de la 0 la 30 daca mergi frumos nu sare de 8-9l cons mixt bafta.. nu mai vb aiurea |
Stiu si eu cum e treaba cu consumul la bmw, si pt 1.4 chiar te ajuta in depasiri dak sti sa mergi cu ea, nu sa depasesti cu a 4-a la 1000 de turatii=)), nu e cum ai avea un 2.0 , 2, 5 de bmw sa plece de sub tine dar merge destul de bine pt motorul ei.SAlut
|
sal un Renault Megane 1,6 90cai tear intersa la schimb ?
vezi anutu meu si dami un raspuns |
daca e pe BG nu MS.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning