![]() |
Re: oldest ford
man is masini care nu au valoare..nu i nimik deosebit la ele..nu is de colectie..un ford de pe vremea aia..in cea mai super stare posibila, nu il vinzi cu mai mult de 2000 oiro...io am luat unu din 76..in stare buna..cu 850..api noah fiecare cere cat vrea pe masina...
|
eu stiu pe cineva care a dat un Taunus in 2 usi (in stare f buna...dar nu original) cu 2600 E...asta nu inseamna ca poti cere 2600 E pe orice Taunus. Depinde f mult de starea in care se afla si cat de bine este intretinut etc etc
|
Re: oldest ford...bantuieli virtuale....
aaaaaaaa
si ai din bucale care s a dat cu 350 e o stiu... parca avea si sunet de 1000 e ..nu? si spinnere de 2000 e ..parca..nu? ma lasati ma cu preturi dastea ale lu un var care e ruda cu un unghi de al matusii mele....hai un pic de realism va rog baieti..... una asa in germania o iei minim 4000 ...in starea asta... si apropo daca mai ai ponturi dastea cu masini la 350 e te rog ia mi si mie 6 sapte bucati cu tot cu jenti echipate..... mai vb....pupici.. |
argument...
:rolleyes2 :rolleyes2 :idea: si ..sa va mai zic ceva
varianta 2 usi coupe fastback de 1700 a fost facuta in serie mica adica maxim 7000...limitata..daca vrei sa intelegi.. taunus coupe sunt multe dar fastback foarte putine... ca idee.... e asemenea mustangului din 66... multe coupe dar fastback putine....ex..eleonor..din dispari in 6o sec...,,:evil: :evil: :evil: exceptand motorizarea... |
Quote:
... uite ca a pus-o, dar se pare ca nu a avut noroc. |
player77..eu nu am zis la gluma..nimic din ce am zis..totul e pe bune..
next COUPE = FASTBACK in SUA..same shit... deci tu ai Taunus coupe..in acte..nu fastback :wink: mot de Ford de 1.7 este doar V4 cat timp tu ai zis in linie..e clar k e de 1.6, dk e serie redusa..si speciala..eu care stiu multe si am avut cateva Forduri..chiar si mai vechi k al tau..nu am auzit de asa ceva.. dk chiar este..sory, my bad :oops: dar as vrea sa-mi arati..dk se poate si vrei(pt imbogatirea cunostintelor)..si mie ceva link-uri unde sa vad ceva de genul 1.7 4 in linie.. MERSI :) |
3 Attachment(s)
hmm..masina asta..parca e adusa din Covasna..dk ma gandesc bine..la pozele ce le-a pus la BAZAR si la cele 2 ornamente nashpa..de pe aripile fata :oops: :lol:
uite pozele cu taunusul 1.6 GT din bucale(mai are si vinylul original pe cabina)..cu 350$ nu euro :) n-am acoperit numerele s anu crezi k e teapa...si..n-am zis k asta e pretul unui asemenea model..doar ce am ratat eu, tu ai inteles cum ai vrut..si te-ai ofticat... uite jantele ce intr-adevar seamna..nu sunt k ale tale..dar sunt la 400Eu..cu transport inclus in tara :) ARTEC dar cu 4 gauri imi aduce omul.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1138008411 |
FLORINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE stiai de masina asta si nu mi-ai zis si mie ??? :(( 350 E WOW o luam fara sa clipesc.... unde era frate ?
|
350$$$$ :) era la un amic...am primit info...si poze..dupa ce a dat-o..am vrut sa plec in seara aia..da mi-a zis k a vrut s-o bucateasca de piese si s-o duca la fier vechi.. un prieten a sarit cu banu..si a dat-o :(
|
Doamane sa dai o masina ca aia la fier vechi:confused: . Pacat de ea era in stare buna masina si nu era destul de veche
|
numa, cunoscatori...
domnu meu ...da inteleg ca jantele nu sunt borbet semi chrome?
aaaaa ,asa da, acuma ca cred si inteleg,.....asa pot sa iti dau si eu real cu 70 e bucata...:D :D :D asa ...ok...coupe niciodata nu o sa fie fastback... asa ca sa stii de la mine.... fastback mai pe romaneste sau mai pe intelesul unora:D :D ,este un coupe cu cocoasa:D :D :D de unde si ideea de cocosate... cit despre prietenul tau afacut o adevarata afacere cu masina... crede ma... si ce mi se pare mai rau e ca noi 2 am vb odata si nu prea ne am inteles la pret?oare ma insel?..:D :D eee asta e ...ne putem lua si ceva dacii in pretul asta...nu? depinde de tine ca om ce vrei sa faci cu masina....nu? ca poti cara varza si din alte modele ...nu? |
da..am mai vb...si cum nu aveam bani, nu ma ajuta cu nimic schimbul :( desi modelul il vroiam..si totusi..dk ma gandesc bine..pretul ei era altul atunci..mai jos adica..
ceva nu intelegi tu..FASTBACK e denumirea strict americana...la noi este coupe.. arata-mi tu 2 masini..acelasi model dar una coupe si una fastback..sa vad diferentza..alege din orica gama si varsta doresti..sunt curios dk ma poti lamuri :) |
un schimb te intereseaza ?
|
Quote:
Cum adik nu original ? era chinezarie a ? :lol: :lol: :lol: Va certati ca nebuni pe niste cazane.Uitel pe criss de pe forum cu 200sx a luat un taunus cu 200 euro acte si merge.Ce visati atatia bani pe cazanele astea ? Zici ca vinzi cine stie ce mustang :lol: :lol: |
tarnafes usor bre sa nu iti curga sange din nas nu eu vand masina asta. Eu am dat un exemplu doar ...accesatzi linku' asta sa va convingeti http://72.14.221.104/search?q=cache:...o&ct=clnk&cd=3 suna si intreaba cu cat a dat masina.
Treaba e ca taunele asta care se prezinta aici mie nu imi place pt ca e facut urat la tabla (pragurile alea nu mai sunt cele originale)...sunt mai multe de spus dar.... n'are rost bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning