![]() |
Re: wolf's tico
3 Attachment(s)
din toba originala am scos o teava de inox cu diametrul aproape dublu fata de cea originala si am montat un tip din inox(nu cui surub-e sudat pe teapa respectiva)vad k lumea vrea poze.aste sunt kteva.mai multe gasiti tot pe 4 tuning,la sectiunea insane racers ;)
|
Quote:
prieteni stiu de ce ;) |
frumoasa masina felicitari ejti din bucuresti??? in ce cartier stai?
|
dap..eroii revolutiei :D
|
4 Attachment(s)
muahahahaa mi-am luat volan si am montat si pleoapele alea k se duceau draq prin portbagaj :D.ce parere aveti?
|
Super volanul.Cat te-a costat?
|
Salut..ti-am vazut masina ieri pe la sectia 14 si de mai multe ori pe langa City Mall...ai facut treaba frumoasa cu ea...felicitari...Marfa si volanul.
|
donnyro,l-am primit cadou si nu m-a interesat prea tare kt a costat :D.ktl,p'acolo stau yo si kr k de aia
|
Frumos covrig ai ,sa-l stapanesti sanatos si sa il invarti linistit :P
|
mersi :D inedit cuvantul,tre sa recunosc
|
sa o stapanesti sanatos si fara incindente, we all know she's gorgeus... :P pica bine si volanul si pleoapele... dar parca ar pica bine si un mp3... :D
|
marfa pleoapele sunt facute de cineva sau din comertz ...si am si eu o seszare ii statea mai bine cu neoanele verzi,si la fel si lumina bordului ;) in rest numai bine
|
3 Attachment(s)
magos...sst! :D asa cum e el casetofon,are display mult mai misto dekt multe mp3-uri din comert si functii la fel de multe;).da never mind..mario,pleoapele sunt facute de mine.am muncit un pq la ele,da macar e satisfactia ca sunt facute cu mainile mele.mi-am mai luat cva azi :D ce parere aveti da racheta asta(e filtru de aer :D)?o sa pun poze si cu el montat pe masina cat de curand
|
...tu vrei sa il rupi pe RS'u la stop?? =)) :D
|
avansezi, mai trebuie niste jante si o evacuare cap-coada. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning