Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Custom Paint-exista sau nu in Romania?? (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/26953-custom-paint-exista-romania.html)

GP O 1310 12-11-06 15:16

Re: Custom Paint-exista sau nu in Romania??

2 Attachment(s)
[QUOTE=aokimare;619133]smoke - sti tu cine face treaba de calitate?? nu ai ceva poze cu asa ceva??....crede-ma is f f f f f curios...[/QUOT

incerc sa-ti trimit eu niste poze nu stiu daca reusesc

RA_2fast4u 12-11-06 16:50

[QUOTE=GP O 1310;619609]
Quote:

Originally Posted by aokimare (Post 619133)
smoke - sti tu cine face treaba de calitate?? nu ai ceva poze cu asa ceva??....crede-ma is f f f f f curios...[/QUOT

incerc sa-ti trimit eu niste poze nu stiu daca reusesc

deci paintul acela e chiar foarte reusit... chiar ai zice ca masina e ruginita :)) da eu cred ca a fost lovita sau ceva si de aceea a vopsit partea din fata cu movul acela...

protuning 12-11-06 16:51

1 Attachment(s)
salut!sincer?!parerea mea ca in romania nu exista!!!!!!!!!!!oricat am stat si m-am gandit nu pot sa-ti dau un exemplu!painturile noastre(din romania)sunt de mandra minune,poate ca ne uitam noi mult la discovery dar nu pot nici eu sa cred ca romanului ii convine paintul de calitatea cum e Ice Age.stii ce e culmea???ca ticoul de care vorbesti are o caruta de cupe si o masina finisata stock pana la ultimul detaliu trece pe sub vederea publicului.e chiar nasol nu as zice nimic daca ar fii de calitate dar....in primavara masina asta a castigat best exterior,vreau eu sa va intreb :indiferent de cum arata restul masinii i-ati acorda locul 1 pt aceasta masina cu capota respectiva??? eu sincer nici nu m-as uita la ea!si daca as fii fost proprietarul masinii i-as fi dato de cap ARTISTULUI care a pictato!parerea mea ca avem nevoie de painturi dar nu de calitatea asta de cacao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. asta e parerea mea si sper ca nu am fost inteles gresit!!!

DaNuTzU' 12-11-06 19:28

tico dupa parerea mea iasa clar din calcule dar renou "RUS" are un exterior frumos(nu neaparat paintul) nu as prea comenta despre el

protuning 12-11-06 20:46

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 619935)
tico dupa parerea mea iasa clar din calcule dar renou "RUS" are un exterior frumos(nu neaparat paintul) nu as prea comenta despre el

dar noi vorbim tocmai de painturi !!!!pt mine meganu ar avea mai mare succes intro culoare decat cu paintul ala nasol de zici ca lo facut unu de la gradinita!!!

aokimare 12-11-06 23:41

"protuning" mannnnnnnnn...nu ai idee ce ma bucur ca ai scris aici...ai perfecta dreptate...ma gandesc ca esti si tu ca mine - fan inrait a emisinii "RIDES" pe Descopery...exact din aceasta cauza am deschis topicul asta...oricat ma uit la chestiile romanesti -si nu doar Ice Age care e error total- nu au nici o legatura cu ce vedem pe Descopery...sigur ca aia au alte materiale si bla bla.....dar cu talentul cum ramane si omu care e beneficiarul unei asemenea lucrari cum mamaliga lui poate accepta asa ceva??? Asta e dureros...romanu se multumeste cu putin....

aokimare 12-11-06 23:47

DARRRRRRRR.....bineinteles ca exista exceptii....am tot cautat pe 4tuning si am vazut si chestii faine...de ex..taka a look at this..
https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/26141-lucrari-aerograf-airbrush.html
aceste lucrari se apropie de ceea ce zic eu "cool" - ...omul are mana si talent...

aokimare 13-11-06 00:02

1 Attachment(s)
si va mai zic o kestie tare:Caz Real..
Un prieten bun-absolvent de design- primeste o cerere ptr a face un PiantJob pe un Seat Leon- the new one, masina NOUA!!! Doresc sa mentionez ca omu are mana buna (vezi poza cu airbrush facut de el).
Si acum faza tare: posesoru Leonului apare cu masina vopsita...nu dam nume unde...HORRORRRRRRRR.....bataie de joc ...masina nou nouta transformata intr-un ca..at.. Motivul...lucrarea a fost la juma de pret fata de oferta initiala....adica ai Leon Nou si te impiedici de cateva sutici???
Masina o stiti...are un leu galben pe ea...reclama la ceva vodca

protuning 13-11-06 00:52

Quote:

Originally Posted by aokimare (Post 620327)
DARRRRRRRR.....bineinteles ca exista exceptii....am tot cautat pe 4tuning si am vazut si chestii faine...de ex..taka a look at this..
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=26141
aceste lucrari se apropie de ceea ce zic eu "cool" - ...omul are mana si talent...

daca tu crezi ca cineva din ceta se ridica cu asemenea lucrari te inseli!!(adica asa brusc si fara sa se afle de el)parerea mea ca sunt luate de pe net !!!!!vreau sa vad o lucrare pe o masina sau ceva ce sa se vada ca e lucrat in romania o poza cum ca tocmai vopseste...etc.daca ar fii chiar asa talentat am fi aflat de el cum se afle de toete atelierele care fac lucruri de calitate!!!am aici in baia mare 3 oameni care lucreaza cu earograful dar din pacate nu pot sa va arat nimic concret ce mar fi spart la suflet!!!dar un lucru e cert sunt cativa care lucreaza din ce in ce mai frumos!!dar tot nimic concret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu ma ocup de tuning si am invatat foarte mult din critici!sper ca si artistii nostrii de airbrush sa faca la fel!!!!!!

Piry 13-11-06 09:10

de la custom pain am mers prea mult pe airbrush. sunt airbrush-uri OK in romania, dar painturi de calitate? sunt?

aokimare 13-11-06 23:12

piry mann...ce ma bucur ca postezi si aici...vad ca totusi pasa la lume de Paintjoburi...intrebarea mea e ...la ce anume te referi cand zici Paint?? adica la cum e vopsita masina in general..fara inventii...nu?
Daca despre asta e vorba...parerea mea e ca sunt vopsitori in Ro care fac calitate...dar aici intervine banul!!! daca ai bani de vopsea de calitate, lac adevarat si o cabina profi...vopsitu efectiv nu este ceva f complicat (bineinteles ca nu ma refer la lopeti de chit si modelat linii cu spaclu - ptr asta tre sa ai mana :) )
Eu cand am deschis postul vb de Custom Paint - adica airbrush sau alte tehnici..ptr ca aici intervine talentul...daca un artist in airbrush petrece 2 ore sa faca un desen...depinde doar de talentul lui daca desenul e ok sau e un bullshit!!

Piry 14-11-06 10:13

15 Attachment(s)
Print custom paint intleg, culori speciale, trimuri, si linii facute cu pensula manual.

cateva exemple:

PS. mai este un site foarte tare care l-am gasit eu in vara, din statele unite, cu vopsele glow in the dark, cu textuta de catifea, cu schimbare de culoare la temperatura (ziua rosu seara verde, doar un exemplu) si alte chestii nebune

in ziua de azi deja perlatul devine prea accesibil pentru multa lume, asa ca e nevoie de CULORI SPECIALE ca sa iesi intr-adevar in evidenta.

Piry 14-11-06 10:14

ultima poza e vopsea cu textura de apa...nu sunt in apa mostrele :D

Piry 14-11-06 10:27

13 Attachment(s)
La airbrush, artistul meu preferat e ILNUR din rusia. nu zic ca nu exista mai bun ca el...doar ca inca eu nu l-am gasit.

Are prea multe ca sa le pot pune, pun doar cateva care mi-au placut mie, in frunte cu frigiderul kiwi :D

BULLDOG 14-11-06 12:05

10 Attachment(s)
parerea mea ii ca exista custom painting si la noi dar nu la un nivel atat de ridicat ca si in afara... ar fi imposibil sa avem airbrusheri cu o experienta sa zicem egala cu a lui mike lavallee tinand cont ca la noi in tara tuningul si personalizarea masinilor nu are o istorie mai lunga cred eu de 10 ani ...ah..si piry .. dai o vizita pe killerpaint.com si vezi ceva lucrari ce-i apartin lui mike lavallee...si cred k o sa iti schimbi artistul preferat:D

All times are GMT +2. The time now is 22:24.

- Copyright 2026 4Tuning