![]() |
Re: Dezmembrez E30 318
salut aripile fata le mai ai ..daca da...suna-ma 0762297910
|
Bara fata crom cu tot cu bandorui pret? Este in stare buna ? Poti sa pui cateva poze? Asta dac amai este ...
-bandouri laterale st+dr toate ! Pret? Mersi anticipat! |
Quote:
-am si buza de plastic de sub fusta ( este deja data jos ) -capota portbagaj este / pret 60ron - ne auzim luni pe zi / pentru fusta fata cu stima Gabi |
Quote:
aripile nu mai sunt cu stima Gabi |
Quote:
salut , -bara fata (inclusiv bandouri ), nu mai este -ornamentele (aripi / usi / spate) arata ok / dar o sa fac un pret dupa ce se vor da jos (sa le vad ca au prinderile intregi) / o sa revin luni cu poze cu stima Gabi |
bara fata a ajuns la mine aline:)) am fost mai rapid oricum nu ai pierdut cine stie ce :D. ..KYD ne auzim pe luni sa vdm si cu porbagaju ce facem ..cum arata rugina cva? e tzipla?
|
Quote:
|
Quote:
- fusta fata - 60 ron - buza plastic de sub fusta - 30 ron - capota portbagaj - 60 ron / este ok ( nu folosesc termenul tzipla ) cu stima Gabi |
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze pentru lopezz
|
off mai tata fusta fata are rugina calumea nu am ce face cu ea:( ..o puneam doar sa nu fie gol in fata .. portbagaju vad ca e luat pe interior ..nu stiu ce sa zic . pe unde ti masina asta? in ce zona cartier?
|
Quote:
masina este i zona Policolor / iesirea pe A2 |
parbrizul ? e intreg ? se da ?:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)