![]() |
Re: Help Me Plsss Vreau Si Eu Sa-mi Iau Ceva Pana In 3000 E
Quote:
|
Quote:
|
Parerea mea:
1.alege-ti 2-3 tipuri de masina 2. intereseaza-te de preturi pentru piese..in special consumabile 3.fa un calcul si daca 1/2 din venitul tau pe luna se duce pe consumabile ( la vreo 4-5 luni) eu zic acea masina merita. Sunt o gramada care isi iau masini de toti banii si dupa aia dau din colt in colt ca nu au bani nici macar de filtre. |
Ar fi ceva. Un urs din '84 320i -2000cc ,6 in linie ,100kw=136cai putere.Stare foarte buna,neatins,rosu inchis ,cred ca metalizat,oglinzi electirce,inchidere,casetofon ... Motorul merge perfect. etc
2950EURO negociabil. Spune-mi cat poti de repede daca te intereseaza,si se face targul. Raspunde aici si daca esti hotarat , iti dau si poze,dar cel mai bine iti dau nr de tel . |
alege un G2 1.6 TD, se pot intretinerea costa f putin, si nu cred ca sunt alergate. varumio a avut g1 1.6 D, g2 1.6 TD , si g3 1.6 TD, si dintre toate acestea cel mai multumit a fost de g2. mie mi se pare una dintre cele mai reusite masini facute pe vremea aceea.
tu alegi. daca nu incearca un Kadett. :) |
Calibra aia cu DOP la numar ... cu 2500 o cumperi , trebuie putin reconditionata dar face banii .
|
ia-ti urs...iti spun ca sunt super multumit de al meu....asta cu intretinerea scumpa e la modelele noi....la astea vechi e altceva!....eu am dat pe a mea 2000 de euro si am mai bagat inca 500 in acte,pompa de benzina noua si revizia completa!!...restul ce am bagat in ea ca sa arata in stadiu asta e altceva!..
|
Quote:
|
Pt. satisfactie extrema Urs. Pt. consum mic golf. Eu as alege un urs cu motor mai mic
|
e buna ideea golf pt consum mic si urs motor mic.....dar totusi un urs ar trebui sa aibe un motor ceva mai mare,nu?cred ca am devenit fan ursulet....ma cam muscat microbu...lol...
|
acuma singuru impediment ar fi ca astept finantarea sa vina...toata lumea stie cum e cu bancile ,nu?ce sa fac aveam bani luam un tuareg ceva....
|
pune mana pe un ursulet" bun "si nu o sa vrei sa te desparti de el!!
|
ai dreptate claudiu azi am fost sa vad un urs.....dar inca astept raspunsu de la banca.....
|
Eu zic pt un student k tine ia-ti o majina mai noua cielo din 95-96,Urs iti iei dupa ce termini scoala si iesi pe banii tai k la urs se schimba treaba .Dupa ce il iei vei vrea sa il tunezi sa il modifici,si cum studentii au bursele asa de mari nu iti vei permite si atunci te vei oftica.Asa k bmw dupa facultate,acum ia-ti cielo sau golf 2 cel mai bine.
|
Cielo nu prea merita parerea mea , mai degraba un matiz mai nou , faci cum crezi
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning