![]() |
Re: E36 - 316i
ms andrei, chiar incerc sa intretin masina cat se poate de bine, dar e greu la noi in RO cu drumurile astea...
|
1 Attachment(s)
De mult nu am mai scris nimic, dar acum as avea o intrebare.
Ce ziceti cum ar da jantele astea pe masina? 8.5*17*Et 14. astept pareri, sugestii, eventual o poza cu modelul acesta de jante montat pe un e36 ca eu nu am gasit nicaieri.multumesc. |
Quote:
|
da, dar et 14 e cam micutz.si 8.5J
|
V-ati abonat toti la casa de pensii de aveti masini de la batrani:))))
Glumesc.... Frumoasa masina,chiar foarte frumoasa si un interior ingrijit. |
Borbet B sunt foarte faine!! :D ..classic si rare! Daca le iei la un pret decent merita.
ET14 .., eu am et13 8.5x17" ( Brock B1 ) si pe fata nu sunt probleme adica nu ating , iar pe spate cu anvelope potrivite (215/40/17 )un pic roluite aripile si aia e. :D sa iti faci o idee ;) ..desi sunt cu buze mai mari (et diferite) http://forums.bimmerforums.com/forum....php?t=1635134 |
multumesc pt aprecieri si recomandari.....
chiar incerc sa ingrijesc masina pe cat posibil....:D |
o intrebare pentru voi.ce drop la arcuri sport recomandati pt niste jante pe 15 cu cauciucuri 205/60.nu vreau ca masina sa fie mult mai rigida, as vrea doar sa fie putin mai joasa, dar sa pot circula cu ea linistit.astept sfaturi!multumesc
|
Quote:
|
am 4 telescoape noi pe masina, deaceea nu vrea sa le dau jos si sa pun reglabila.doresc doar arcuri putin mai joase....astept recomandari.
|
Marfa jantele, daca le poti achizitiona eu zic sa nu mai stai pe ganduri, sunt ce trebuie!
|
ms retro_renault, din pacate jantele alea s-au dat deja, asa ca voi ramane la jante pe 15 si pe perioada verii, cel putin momentan asa cred.
astept recomandari pt arcuri.... |
sunt sigur ca ai luat exact ceea ce iti doreai!sa le stapanesti sanatos si asteptam poze...extrem de ingrijita masina...imi place!
|
ms OdorogLGV.astept arcurile si la primavara vom vedea cum va fi masina cu ele.ms inca odata!
|
cat te-a costat bara aia de M
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning