Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   un altfel de..."mobilier" (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/26866-mobilier.html)

frozzen 09-11-06 20:58

Re: un altfel de..."mobilier"

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 616599)
super ar fi sa il duca mintea pe unu de la noi sa faca un astfel de club.. astfel de masute canapele si multe alte chestii... ar fi ceva unic si n-ar duce lipsa de clienti dupa parerea mea

hehehe:)) la asta m-am gandit eu - a fost primu lucru la care m-am gandit pe bune!:D

george GMN 10-11-06 18:55

5 Attachment(s)
mai vin cu cateva canapele...

Eugen_TL 10-11-06 21:10

Quote:

Originally Posted by frozzen (Post 616626)
hehehe:)) la asta m-am gandit eu - a fost primu lucru la care m-am gandit pe bune!:D

ne bagam?:twisted: asteapta sa termin si eu ASE-ul si ne bagam in CT si in BUC :lol: :lol: acum serios? voi stiti ceva prin lume,un club de genu? eu stiam o chestie misto nu mia stiu pe unde cu podea sticla si cu labirint sobolani serpi paianjeni gandaci ..era facut sa para cat mai murdar dar era curat in acelasi timp ...si avea omu o gramada de clienti din toate partile lumii

Psycho 11-11-06 20:09

o masa d`aia mi-as lua .. sa dea draci-n ea .. k arata incredibil :D

frozzen 11-11-06 20:28

mi-as face un fotoliu desta pt mine acas!! si nu e timp pierdut!!

B.v.L 11-11-06 21:58

se risca cineva sa faca ceva de genu dintr`o dacie ? promit ca dacia o donez eu .. :) sau mai am un opel record si un r 25 de care nu mai am mare nevoie .. daca ii cineva interesat de o lucrare de genu .. cu cea mai mare placere :)

frozzen 11-11-06 23:01

Quote:

Originally Posted by B.v.L (Post 619184)
se risca cineva sa faca ceva de genu dintr`o dacie ? promit ca dacia o donez eu .. :) sau mai am un opel record si un r 25 de care nu mai am mare nevoie .. daca ii cineva interesat de o lucrare de genu .. cu cea mai mare placere :)

daca erai din craiova!! ma riscam sa iti dau o mana de ajutor sa facem ceva de genu mobilierelor astora!!:D

george GMN 12-11-06 21:26

mai era si-un pat in genu' celor d mai sus, da'...n-am poza, vazusem mai d mult p un site.

Slim29 22-11-06 13:23

george pune si tu linku unde le-ai gasit si niste preturi

mihaitzaa 24-11-06 12:43

mai scumpe piesele de mobilier decat masina...:p

george GMN 24-11-06 13:50

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 632509)
george pune si tu linku unde le-ai gasit si niste preturi

linku' e scris p unele din poze, nu mai stiu site-urile pt k aveam pozele d 1-2 ani prin calc, iar legat d pret...chiar nu stiu.

george GMN 18-12-06 22:55

6 Attachment(s)
niste scaune, o masutza....
:arrow:

Aaronnel^ 22-01-07 10:16

marpha rau mobilieru

Stie cineva de unde pot lua un pat cum are Bogdan din "Om bogat,om sarac" ?

All times are GMT +2. The time now is 11:11.

- Copyright 2026 4Tuning