![]() |
Re: Difuzoare fata logan
Nu inteleg la ce te referi :)
|
Quote:
|
Puterea nu te intereseaza, atata timp cat tu dai cu MAXIM 15 W RMS in ele. E degeaba sa ai difuzoare pe care scrie 100 W RMS ( desi iti zic eu ca nu tin nici macar jumate din astia), cand tu nu ai putere pentru ele. Deci, dupa cum spuneam, ramai la Helix-urile alea scrise mai devreme, suna foarte bine direct pe player. Restul, e can-can.
|
Am si eu o intrebare , acele filtre de la sisteme la ce ajuta sau ce rol au . Si in primul rand unde se monteaza?
|
Se monteaza in usi, si au rolul de a separa frecventele medii-joase de cele inalte. Adica frecventele joase si medii pentru midbass, iar cele inalte pt tweeter.
|
Pe scurt rezulta un sunet mai placut si mai bn repartizat adica tweeter tweeter si medii medii :) . Cred ca optez pe sistem pt o calitate mai buna cat de cat ... MTX_Audio/RTS-502/ de astea ce parere ai :) ?
Si inca cv , toate sistemele vin dotate cu filtru ? sau nu neaparat ? |
Nu, adica separa frecventele, astfel incat sa nu ai frecvente de bass pe difuzorul de inalte (tweeter) si invers. MTX nu sunt calitate, alte gunoaie frumos ambalate. Ramai la Helix. Scrie pe pachet daca au sau nu inclus filtru. In general, au filtru. ;)
|
Si asa pe scurt un clasament cam care ar fi ?
1.Helix 2. 3. |
1. Helix
2. Focal 3. Hertz ... restu e can-can ... |
Ms pt ajutor :)
|
Din ce am citit si am mai cautat intre timp ...
Am mai venit cu o intrebare :) Daca iau difuri de 16cm mai trebuie sa iau inel de mdf ? Intreb pt ca am masurat suportu original si are 16cm buza aia pe care se prinde capacu original . |
iti trebuie inel de mdf
|
Am revenit cu o intrebare :)
In afara de mdf din ce mai pot face acel inel ? :-? |
raspunde si aici cnv ? :)
|
poti sa faci din ce material iti este mai aproape. ideea e sa fi cat de cat rigid
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning