![]() |
Re: Need For Speed - The Run
Quote:
|
Aaaaa...daca e adaptat dupa consola....mai bine joc Mario :lol:...ca oricum cred ca o sa mi se miste maxim 15 fps :sad:
|
Pe alte site-uri inafara de filelist nu stiti likuri cu el care sa mearga?pe torrent sau....?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ca o prima impresie...este un joc bine realizat, cu grafica de sfarsit de 2011 (adica de exceptie), deoarece jocul nu este un simulator controlul masinii este mult mai usor decat Shift, drifturile nu mai sunt asa exagerate ca si in Hot Pursuit 2010. Deocamdata mi-a lasat o impresie buna, dar nu am prea avut nici timp sa joc... Voi mai reveni cu impresii pe parecurs. Have fun!:D |
Quote:
Ai idee pe ce windows merge? Ms @Drifterboy nu merge sa urc torrentu aici.. mai bine da-mi un pm cu id-ul tau de mess:) |
Quote:
|
Am vazut ca se lanseaza si in Romania jocul Need For Speed: THE RUN oficial la DOMO, pare interesant dar cere resurse cam mari dupa parerea mea..
|
Aiurea ca nu merge pe XP mai am pana trec pe windows 7...
|
sall baieti am revenit cu o problema,deci ma joc cat ma joc imi merge ok dar se intampla ca sa mi-se blocheze si si sa ramana asa sunetul se repeta si nustiu dc jocul merge ok pana in momentul ala iar momentul nu e unul stabilit se opreste ori dupa ce trec de prima misiune cu audiul ori pe la mijloc,nustiu ce sa fac,o fi de la mn?sau jocul e incomplect?
|
2 Attachment(s)
Sall baieti am terminat jocul,cum fac sa ma plimb singur prin oras?Am sa revin si cu poza lam terminat in 2 ore si 40 parca
Am revenit numai ca am dat edit nustiu unde sa dau sa imi arate iar timpul in care lam terminat dar ca sa vedeti ca chiar lam terminat si am ajuns la Stage 10 si tot odata in New York,sincer pt mn e o mare dezamagire daca nu poti sa te plimbi si sa modifici masinile Scrie in poze acolo LVL 11 nustiu cum sa fac sa contiunui daca am terminat jocul si nu mai am decat sa incep de la inceput sau sa dau o anumita misiune din joc(din cele ce leam facut) |
Quote:
Cerintele sunt direct proportionale cu ceea ce ofera:) Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |