![]() |
Re: lucrari carbon 100%
Pe langa laminari exterior/interior anunt ca de astazi ne ocupam si de reconditionarea elementelor de interior din furnir de lemn nobil.dispunem de o gama variata de furnire,baituri etc .Ce putem face :
* masini de epoca: inlocuirea furnirului /reconditionarea acestuia *masini de serie:inlocuirea furnirului /reconditionarea acestuia/laminari carbon Poze in curand cu cateva repere de Old timer |
5 Attachment(s)
Putina culoare ...
|
6 Attachment(s)
Piese vw bora rgt
In curand si body kitul :) |
3 Attachment(s)
Embleme custom
Se pot aplica atat pe elementele de interior( sub lac) cat si pe cele de exterior (capota,aripi etc ) Dispunem de o larga varietate de embleme din industria auto, o parte din ele fiind originale(provenite de la producator..bmw,audi etc ) |
2 Attachment(s)
Cam la ce pret faci un eleron din carbon ca si cel din imagine si in cat timp.
Multumesc. |
2 Attachment(s)
carbon
|
3 Attachment(s)
reconditionat Rols Royce
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Salut, poti sa-mi trimiti si mie, te rog, ce embleme ai pt. Audi A6, si eventual ce poti face la un bandou de plastic ala din fata pasagerului deapta fata...
Astept poze si raspuns. Stima. Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
carbon .... presa de vacuum este gata putem primi comenzi si de repere de caroserie
|
Capota motor Logan din fibra ? cea mai ieftina varianta pe care o puteti executa
|
Cat costa sa imi imbraci oglinzile de la masina?
VW PASSAT 2002. Una este mai mare, alta mai mica. Difera putin dimensiunie, dar nu stiu daca conteaza asa mult asta. |
Quote:
900 carbon albastru |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning