![]() |
mizez pe Maseratti..... :peace:
poate vrea si cu sierra v12 sa se joace...ce zice?! :lol: |
Dragutza masina
A costat mult sa-i refaci motorul? Maseratti e o marca relativ exotica, m-as astepta sa fie destul de scumpe piesele. Daca nu o modific de nici un fel, cu 185 cp nu vad sa castigi in fatza lui TXA, dar cu ceva mcii modificari la turbo.....nu se stie niciodata :D |
TXA-ul cati cp are? Eu am cautat pe tot forum-ul si am gasit intr-un loc ca ar avea 250cp si in alt loc ca ar avea decat 200cp!
|
de fabrica motporul de 3.5 are 208 cp, dar se pare ca el mai are ceva modificari la masina. Ce si cum nu stiu exact.
|
Re:
Quote:
frate, de ce zici ca o sa castige txa? ce pana mea e idolul tau? zeul curselor? mai intai informeazate si tu despre ce masini e vb aici, ce motoare, putere, cuplu, greutate, acceleratie 0-100 si dupa aia vorbiti frateeeeeeeeee :x |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Deocamdata nu modific nimic eu sunt multumit asa cum fuge acum,nu am zis ca sigur fac TXA-ul....dar asa cum ai zis si tu....nu se stie niciodata. |
EU MIZEZ IN CONTINUARE PE
BMW-uri bmw-uruile tot inainte ps:TXA-ule nu ma dezamagi.. :twisted: :mrgreen: :2gun: |
poi stati asa...txa-u are motor de pe 535 adica de 211 (pimp)...+ modificari 250...hooohho 'nebun'(in sensu bun) omu asta :twisted:
|
335
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Vezi cum e?Daca sunt si M-uri diesel frate :lol: de ce nu m-ash da si eu cu un 3,5? *Daca mai vad masina o sa-i fac si o poza sa te convingi singur. |
Re:
Quote:
|
Mai cioli, iti cer si eu parerea ta de expert in motoare, daca txa-ul are 50-60 de cai in plus pt niste modificari facute cu surubelnita la debitmetru mai bine decat neamtzu care a conceput motoru, atunci eu cati cai am 4-500?pt ca si eu am ceva modificari si mult mai substantiale decit txa-ul zic eu, numai ca mi-e greu sa estimez deaia te intreb pe tine.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning