Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Maserati Biturbo 2000cc(VL-42-PAC) vs. TXA (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/2673-maserati-biturbo-2000cc-vl-42-pac-vs-txa.html)

SpeedeR 26-11-04 00:25

mizez pe Maseratti..... :peace:

poate vrea si cu sierra v12 sa se joace...ce zice?! :lol:

pimp_lex 26-11-04 00:38

Dragutza masina

A costat mult sa-i refaci motorul? Maseratti e o marca relativ exotica, m-as astepta sa fie destul de scumpe piesele.

Daca nu o modific de nici un fel, cu 185 cp nu vad sa castigi in fatza lui TXA, dar cu ceva mcii modificari la turbo.....nu se stie niciodata :D

B 68 VLD 26-11-04 05:25

TXA-ul cati cp are? Eu am cautat pe tot forum-ul si am gasit intr-un loc ca ar avea 250cp si in alt loc ca ar avea decat 200cp!

pimp_lex 26-11-04 05:58

de fabrica motporul de 3.5 are 208 cp, dar se pare ca el mai are ceva modificari la masina. Ce si cum nu stiu exact.

Gabi_323i 26-11-04 11:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
arata bine masina din 92....oricum o sa iasa spectacol dar dupa parerea mea eu cred ca o sa castige TXA asta numai daca accepta provocarea...in rest la cat mai multe provocari!

orlando frate, vad ca si tu esti cunoscator :x
frate, de ce zici ca o sa castige txa? ce pana mea e idolul tau? zeul curselor? mai intai informeazate si tu despre ce masini e vb aici, ce motoare, putere, cuplu, greutate, acceleratie 0-100 si dupa aia vorbiti frateeeeeeeeee :x

secera76 28-11-04 16:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
mizez pe Maseratti..... :peace:

poate vrea si cu sierra v12 sa se joace...ce zice?! :lol:

Am vorbit cu ea frate si a zis ca se joaca si cu Sierra V12.Serios.

secera76 28-11-04 16:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
Dragutza masina

A costat mult sa-i refaci motorul? Maseratti e o marca relativ exotica, m-as astepta sa fie destul de scumpe piesele.

Daca nu o modific de nici un fel, cu 185 cp nu vad sa castigi in fatza lui TXA, dar cu ceva mcii modificari la turbo.....nu se stie niciodata :D

Nu am refacut motorul in totalitate,doar scaunele la supape si semeringurile ca erau coapte.In rest nu a fost nevoie.Am mai schimbat majoritatea semeringurilor(axe,palier,inelul la delcou...etc)si garniturile de etansare(baie,chiulasa,...etc)Nu m-a costat extraordinar de mult...acceptabil,singura problema e ca am gasit un mester minune care mi-a luat prea mult din supape cand am pus axele la loc si am o bataie neplacuta la tacheti.Nu ma afecteaza cu nimic la puterea motorului(cred),in rest merge struna.
Deocamdata nu modific nimic eu sunt multumit asa cum fuge acum,nu am zis ca sigur fac TXA-ul....dar asa cum ai zis si tu....nu se stie niciodata.

bix 28-11-04 17:23

EU MIZEZ IN CONTINUARE PE
BMW-uri
bmw-uruile tot inainte

ps:TXA-ule nu ma dezamagi.. :twisted: :mrgreen: :2gun:

cioli17 28-11-04 21:47

poi stati asa...txa-u are motor de pe 535 adica de 211 (pimp)...+ modificari 250...hooohho 'nebun'(in sensu bun) omu asta :twisted:

EvLSant0S 28-11-04 22:56

335

secera76 28-11-04 23:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
poi stati asa...txa-u are motor de pe 535 adica de 211 (pimp)...+ modificari 250...hooohho 'nebun'(in sensu bun) omu asta :twisted:

Asa vreau eu sa fiu nebun,ce n-am voie?Nu te mai lua tu dupa cai vazuti pe monitor si dupa zeci de cifre scrise pe spatele masinilor ca am mai vazut eu si Golf 3 GTI quattro TDS.Asa ca totul e posibil. :lol:

secera76 28-11-04 23:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"

Aha....si inca una tare chiar acum doua zile am vazut o masina de Bucuresti BMW M5 525 TDS* :lol: ......m-am prostit eu sau sunt si M-uri diesel.Poate in filme dar nici acolo nu cred.
Vezi cum e?Daca sunt si M-uri diesel frate :lol: de ce nu m-ash da si eu cu un 3,5?

*Daca mai vad masina o sa-i fac si o poza sa te convingi singur.

cioli17 29-11-04 18:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
335

ce 335 ?io ziceam ca are motoru de pe un 535 i adica seria 5 e34 de 211 cai...hmm...is curios ce o iesi...pariez pe bmw fiindca are vreo 50-60 de cai in plus(ca ma gandesc ca motoru nu e stock)...ursuletzu txa e mult mai usor...si amndoua avand tractiune spate...

BMWPower 29-11-04 23:03

Mai cioli, iti cer si eu parerea ta de expert in motoare, daca txa-ul are 50-60 de cai in plus pt niste modificari facute cu surubelnita la debitmetru mai bine decat neamtzu care a conceput motoru, atunci eu cati cai am 4-500?pt ca si eu am ceva modificari si mult mai substantiale decit txa-ul zic eu, numai ca mi-e greu sa estimez deaia te intreb pe tine.

cioli17 29-11-04 23:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMWPower\"
Mai cioli, iti cer si eu parerea ta de expert in motoare, daca txa-ul are 50-60 de cai in plus pt niste modificari facute cu surubelnita la debitmetru mai bine decat neamtzu care a conceput motoru, atunci eu cati cai am 4-500?pt ca si eu am ceva modificari si mult mai substantiale decit txa-ul zic eu, numai ca mi-e greu sa estimez deaia te intreb pe tine.

auzi stai asa daca ai 30 de ani poti sa me iei la mishto sau ce...eu am zis frumos ca masina are motor de pe e34 de pe un 535...si deci acuma masina e unb e30 urs cu motor de 3.500 care de fabrica are 211 cai corect?...tobe+chip+admisie drecta ajunge la 250 asta iti zic io(si astea-s niste modificari destul de lejere)...+ ca avand in vedere ca caroseria de cinciar e mai grea cu fo 300 kile...na si ce t-i se pare ca am exagerat ?...lol modificari facute cu surubelintza?poi dupa cate inteleg io omui asta a schimbat motoru...ce modificari cu surubelnitza...sau 335 nu asta inseamna sau ce ?lamureste-ma?

All times are GMT +2. The time now is 15:17.

- Copyright 2026 4Tuning