![]() |
Re: Probleme tehnice - solutii
Nu stiu sigur din ce an e Dacia ta, dar dupa cum arata cred ca e din 98, adica e la fel ca a lui tatamio, masina pe care am facut un pic de experientaza, daca sa poate zice si asa....
Sincer normal tre sa poata mai mult de 130km/h, in primul an dupa vreo 3000-5000 de km am venit de la discoteca de la Strei, am facut intrecere cu un vecin, cu o Dacie tot 1310 mai veche, si atunci acul viezometrului a aratat 150km/h.A fost singura data cand am mers cu Dacia 1310 sa vad viteza asta pe vitezometru.Nu stiu care sunt erorile la viteza asta dar, in principiu asta a aratat vitezometru. Oricum arata f bine masina ta(e intretinuta) si normal tre sa poata, banuiesc ca e pe carburator, modelul cu injectie fiind cel cu "zambetul lui Iliescu" daca nu ma insel.Daca e pe carburator sunt de facut niste reglaje fine, la care sincer nu ma pricep, ca de altfel mai deloc la mecanica.Ar mai fi tachetii, curbutorii....i-ai reglat vreodata???? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai umpik shi e gata motorul:) l-am segmentat:) dar mai am nevoie de ulei.:(
|
sa vedem si cat de repede te lasa
|
1 Attachment(s)
Cam asa se pune problema, cu 4 oameni in masina.
Mai mult nu am putut scoate din ea. Doar cu mine merge 130-135 maxim :) |
sNap7 daca vrei hai sa ne intalnim sa vedem un pic ce are , sincer iti zic ca dacie din 88 se duce la 150 cu 3 persoane in masina(tre ceva timp da se duce)
|
@mesteru surubel : e din '98 :)
Ne intalnim daca vrei dar mai tarziu putin .. PS : Da-mi ID tau de mess |
[email protected] , cu atat mai mult k e din 98 tre sa se duca ca nu prea a avut timp sa adune kilometrii
|
Am si eu o problema cu Dacia mea(ca tot veni' frigu pe noi)...e posibil sa fie..de la filtru de aer ....
Taicami-o a infundat filtru la capat pt a nu intra aer rece in motor acuma iarna k e mai bine asa infundat si i-a facut o gaura mica pe lateral(zice el) pe lateral tot acolo in capat pe unde ar fi gaura mare ...si dak merg cu viteze de peste 100 si ceva(in afara orashului:D )dupa ce o scot din viteza imi "moare motoru" nu sta la relanti... si uneori da semne ca se ineaca dar pana la vina frigu si sa faca tatamio "smecheria asta" n-am patzit asa ceva acuma nu stiu dar eu banuiesc ca e din cauza ca el a infundat filtru si nu-si trage aer cat ii trebe. Dati-va si voi cu parerea ... |
Am curatzat astazi carburatoru tot tot tot ..desfacut tot...mici ajustari la filtru de aer... momentan pare sa mearga mai bine ..mersi mult pt sfaturi :D
|
am si eu o intrebare , nu stie nimeni unde au atelierul cei din hunedoara unde se fac garnituri pe comanda , am inteles ca ar fi undeva in spate la stadion , da nu stiu nimic concret. Dau o bere pentru informatie.
|
Quote:
Acolo unde este cecul intre blocul cu cecul si cel de langa el. Iti fac rost si de un nr de tel ca am drum pe acolo fest.8) |
raman dator cu berea
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning