Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   mk.3 - CT 26 USA (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/26715-mk-3-ct-26-usa.html)

USACLINCIU 09-11-06 21:01

Re: mk.3 - CT 26 USA

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 615694)
feliitari , vad ca te tii de treaba. a iesit si asta super bine
Sunt curios , care iti place mai mult asta sau civicu' ?

civicul este viata mea dar fiind familist(sotie si copil ) nu am ce face cu ea dar sa iti explic si defapt sa explic si altora :civicul l-am cautat eu pe atunci ,aveam un peugeot 206 iar fratele meu tocmai ce-si vanduse golful II modificat si isi dorea un golf III. Gasind civicul si stiind cat de rare sunt in tara i-am propu sa-mi dea mie banii sa-l cumpar ,iar cand vand peugeotul ii dau banii (el nestiind cum arata un civic nu vazuse in viata lui)Zis si facut am plecat la bucuresti sa cumparam civicul iar cand a vazut masina s-a indragostit de ea si nu a mai vrut sa o cumpar pentru mine si a luat-o el. Asa am facut ca eu am ramas cu buza umflata (dar nu mi-a parut rau pentru ca este fratele meu) si dupa aceea m-am gandit mai bine la volumul masinii si am ajuns la concluzia ca modelul hachback nu este pentru un familist apoi m-am orientat catre modelul coupe. Am gasit unul in c-ta la o baba din America dar nu era hotarata. M-am enervat si am gasit una la Bucuresti in 4 usi(modificata cu gust arata si asta bine) dar cand am vazut-o cu ochii mei cum arata (era jalnica) mi-a pierit gandul de civic. Asa ca am gasit golful asta la un pret bun a unui vecin, stiam masina de multi ani si m-am hotarat sa o iau. AAAAAAAAAAAAsa ca!!!!!!!!!!!!eu am vrut civic si mi-am luat golf ,iar faratele meu invers. INconcluzie! masina este a fratelui meu nu vreau sa mai spun prea multe nu vreau sa-l supar este sufletul meu si el si civicul(pentru mine sunt o promotie doi in unu).De golf ce sa iti spun mie sincer III-ul nu-mi place, este f ieftin de intretinut dar modificat arata binisor m-am chinuit 6 luni la acest proiect altul la fel nu mai exista(a fost o ambitie, daca gasesti tu unul te rog sa mi-l arati............ il mananc) .bafta multa ! mai vb....

tng 10-11-06 19:09

printre putzinele masini lucrate ca la carte, imbinari foarte bune.

o intrebare am si eu USACLINCIU,
unde ai facut spoilerele,pragurile ? eventual PM
ms

DyZ 11-11-06 07:43

ce bine poate sa arate vw tau ! ... felicitari ... o sa fie proiect complet daca ii pui vr6 ? sau mai ai de gand ceva ? :) oricum respect ... eu sunt tot din ctza dar nu am vazut niciodata masina :(

topser 11-11-06 07:50

super masinuta...felicitari!poti sa-mi spui , te ocupi cu fibra ?

peter 11-11-06 08:11

super tare ! imi place culoarea...!

vnool 14-11-06 13:48

frumoasa .... cind ii modifici 2.0 16v? am inteles ca iai facut tu exteriorul bv...

USACLINCIU 16-11-06 14:53

Quote:

Originally Posted by tng (Post 617825)
printre putzinele masini lucrate ca la carte, imbinari foarte bune.

o intrebare am si eu USACLINCIU,
unde ai facut spoilerele,pragurile ? eventual PM
ms

sunt facute de mine ,eu cumpar doar materia prima

USACLINCIU 16-11-06 14:54

Quote:

Originally Posted by topser (Post 618272)
super masinuta...felicitari!poti sa-mi spui , te ocupi cu fibra ?

in timpul liber, este un hobby

USACLINCIU 16-11-06 14:55

Quote:

Originally Posted by vnool (Post 622189)
frumoasa .... cind ii modifici 2.0 16v? am inteles ca iai facut tu exteriorul bv...

anul asta in niciun caz, mai vedem la anul , cine stie ce imi mai nazare!

road_runner 16-11-06 18:13

piesa masina...bv!

USACLINCIU 24-11-06 08:54

vreau sa-mi scimb jantele , vreau unele cu bordura .stiti careva cine are pe 16 ce vreau eu?

USACLINCIU 24-11-06 08:59

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by USACLINCIU (Post 634769)
vreau sa-mi scimb jantele , vreau unele cu bordura .stiti careva cine are pe 16 ce vreau eu?

ceva de genul acesta

DyZ 24-11-06 09:12

1 Attachment(s)
si astea cred ca ar sta bine numai sa aibe marginile visinii ... culoarea masinii

USACLINCIU 26-11-06 20:25

momentan merg cu jantele pe care le-a avut fratele meu pe honda - niste croame finute- i se potrivesc de minune ca si culoare(dau bine cu farurile).astea ale tale ca si model sunt frumoase dar prea multa culoare (cam tiganesc spun eu) ,nu te supara!

balann_jointt 28-11-06 00:56

borbet pe 16 ! a treia poza pusa de tine! sunt de vanzare pt 4 tuning las 560 parca cu tot cu cauciucuri!!!!

All times are GMT +2. The time now is 16:42.

- Copyright 2026 4Tuning