![]() |
Nasol... ai grija ca deja se moare pe capete... moarte = game over... nu prea mai sunt accidente usoare pe la noi... adica ori crapi ori nu ai nici pe draqu,.... eu zic sa o iei incet incet ca ai sanse mai mici sa mori, aprox 40% pe un 125cc fata de 80-90% pe un 1000... asta bineinteles ca si incepator
|
dap...din pacate, am observat si eu statistica asta foarte urata :( :( :( ... cre k o sa am un suzuki rf400 pt beggining... si o sa merg incet si f atent...
de cazut stiu k o sa cad :D k deh... cine nu a facuto?! dar o sa fie la viteza mica ;) |
Am si eu nevoie d o informatie.
Am luat categ.B acum 2 ani,categ.A am nu am putut sa o sustin p moment am fost indrumat sa depun o declaratie legalizata la notariat \"cum ca\"as renunta la acea categorie. Intrebare! Ar fii vreo problema daca acum as incepe scoala pt a-mi face si categoria A?Stie cineva? |
@speeder. eu nu am cazut inca... INCA
@tm-24. Cum adica ai renuntat la aceasta categorie??? te-a obligat cineva cumva??? |
Nu am fost obligat.Am luat permisul aproape d Craciun si din cauza vremii nefavorabile nu s-a mai sustinut proba practica pt categoria A.Iar eu ca sa imi pot scoate permisul am fost nevoit sa dau in scris ca \"renunt\"la aceasta categorie.Ar fii vreo problema acum daca as incepe din nou scoala si....Acea hartie m-ar afecta cu ceva?
|
daca ai facut scoala nu o mai faci a 2a oara ....te duci dai sala si traseul in poligon... ma rog, trebuie iar sa iti strangi actele pt dosar...bafta ;)
@^Matrix^ sper sa zici asta si peste multi ani... de fapt, sper sa zic si eu asta mult timp dupa ce o sa am moto :D :D :D |
Vrei sa spui ca nu mai trebuie sa sustin inka odata examenul de sala?Eu am auzit altceva...Sau te referi la cursurile de legislatie,bla bla....Pai alea e clar k nu le mai fac,doar cateva ore d poligon cu trotineta si...sa speram!
|
ba dai si sala si poligonul :)
|
Azi am fost din nou pe la scoli si am aflat urmatoarele:
-> ACTE NECESARE PENTRU DOSAR <- -testul psihologic ptr.amatori(A,B)-200.000 lei/20 RON -fisa medicala -doua copii xerox de pe B.I -doua fotografii color tip permis -chitanta de trezorerie(taxa de examen cu politia),in functie de categorie: Cat.A=38.000 lei/3.8 RON -copie xerox legalizata la notar dupa diploma de studii eliberata de Ministrerul Invatamantului(orice diploma) -cazier judiciar(val.30 de zile)de la Politia judetului,cu mentiunea examen auto -dupa admiterea examenului cu politia se va plati suma de 465.000 lei(taxa de efectuare a permisului) la CEC sau banca. ..... :wink: birocratia asta ne omoara! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning