![]() |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: iar vorbim de golan :?: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: e NAJPAmie unu nu imi place :P ......... are \"curu\" ala MARE
|
Auzitzi... Logan asta e automobil ??? k SINCER nu prea arata a automobil...
si tare faza lu` DMX :lol: :lol: Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Eu...cel putzin, nu am o parere prea buna despre ea. Am trecut pe langa una de politzie, trasa pe dreapta, pe undeva pe la palas . Se uitau curcanii la motor si nu siau ce sa faca. Cred ca daduse anuntz prin statzie sa vina sa o remorcheze. In concluzei, nici varianta Burtosi-Capra nu e prea buna. In rest, cu stabilitatea ei zbori de pe sosea, te uitzi in sus: \"E un logan? NU!!...E boeing 747 varianta parasuta\". Consumul cam exagerat si nu vreau sa zic de asapectul exterior (te tot ***u`). Ashea ca sa lasam sa vedem ce o sa iasa mai in colo... si astept sa vad care are curajul sa o modifice, si oare daca o sa`i micsoreze garda la sol.
|
Sincer sa fiu cand vad o Dacia Logan imi vine sa borasc si sa iau o drujba sa-i tai spatele ala huge :chainsaw: . Dak loganu ar fi parcat sub balconu de la etaju 1 ala care vrea sa urce in portbagaj doar trebuie sa puna un picior in afara balconului si a ajuns :))
|
Re:
Quote:
Insa cu toate suspensiile posibile tot inalta ramane, ca asa a fost facuta - cat casa. Oricum arata dragutz cu roti mari |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
alea virtuale :?: :D :lol:
|
Este aia cu care s-a tras cOObra, una albastra.
Si i-a dat-o rechinashul :twisted: |
era de ashteptat sa i-o dea rechinashul.totushi tot dacie ramane oricate modificari i-ai aduce...
|
Aici ai dreptate ART, dar pot spune ca ai putea sa modifici o Nova sau o SuperNova destul de bine si tot dacie e... dar merge bine. Acum sa nu sar offtopic, Loganul are un motor destul de bun...dar vorba vine...mai bine ai cumpara ceva mai puternic la SH cu banii pe care`i dai si va fi mai puternica. Totusi...Matrix...da`mi shi mie linku`, ca sunt tare curios sa vad cum ar arata...putzin...modficata.
|
Re:
Quote:
:P |
ala nu se mai numeshte tuning...tuning inseamna sa scotzi din motorul cu care este echipat din fabrica tot ce potzi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning