![]() |
Re: e 36 ...Prima masina a mea !
Quote:
Am sa o inscriu dar mai ast poate scade taxa eu momentan nu circul cu ea ...(sunt plecat din tara)....M-am gandit sa ii iau niste triple si o bara pe fatza deocamdata ....Triplele sunt alea din poze ....M-am gandit ca la 250 ron pretul e convenabil !!!Dar acum nu stiu calitatea lor :rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Quote:
Poza 1 = aftermarket sedan Poza 2 = original sedan Poza 3 = in plan apropiat original coupe - plan departat aftermarket coupe Acum tine de gusturi , dar tu ce crezi ...... e diferenta sau nu ? :idea: :?: |
Quote:
M-am gandit ca schimba aspectu ....Acum nu stiu diferanta dintre triplele mele si alea care mi leai aratat u cu semnalul Alb ....:rolleyes2:!: |
Quote:
|
Vino la intalnire , sa poti vedea diferentele pe viu ! ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Unde Pot sa ma duc sa polisez buza la Cercurile care le am eu ...::lol:
|
5 Attachment(s)
Am revenit si eu cu niste pozici noi ... 8)
|
Salut , ai o matza frumoasa ! parca plange dupa o suspensie sport ca e prea ridicata :lol:
|
[QUOTE=avadanei eduard danut;4453734]Unde Pot sa ma duc sa polisez buza la Cercurile care le am eu ...::lol:[/QUO
vbim cand vii inapoi,am eu cu ce sa le polishez ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ai lasat masina acasa? |
Quote:
Da e acsa ... Dar cred ca o vand vreau sa imi iau cv mai puternic macar cum e a ta ..un 318 is :rolleyes2 .... http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10409678.html :lol: |
Quote:
ce mai stai fa plata si tio dau :) |
Quote:
Vezi triplele alea care leai avut u inainte erau de m3 parca ..sa mi le dai mie :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning