![]() |
Re: Audi A4 Tuning
vrei sa-ti iei zborul cu eleronul ala? parerea mea ar fi sa nu-l pui.... ;)
|
3 Attachment(s)
nush ma mai gandesc cu eleronu , poate chiar iau ceva finut si pun inapoi si eleronu de pe luneta numa sal fac ca e tare ondulat.
Deci ce a fost sub eleronu de luneta vai si-amar numa silicon si dinastea... Jante...astea nu`s faine ? io zic ca sunt foarte faine si nus 3 la chila..dar....ce mi-ati recomanda? Dau 2 seturi de jante pentru un set BETON !!! a mele + alte seturi AEZ care leam vopsit si indreptat recent (negre is acuma, in poza is inca albe) PS: masina e alu maik.mea :D |
eu zic sa le lasi pe astea sau in cel mai rau caz cauta unele frumoase cu buza... decat sa-i pui eleronul ala, mai bine i-ai cauta un volan in 3 spite de S-line etc... ;)
|
cu eleronul treaba ii 100%...nu are ce cauta uscatorul ala de rufe acolo
ii mult prea extra pentru masina asta....pentru o japoneza poate nu... legat de jante,depinde ce vrei,poti merge ceva clasic,gen jante S line sau ceva de passat sau golf gti ori ceva mai extra buzate etc...depinde si de buget si ce vrei sa "contina"masina oricum fa-o cum iti place tie cel mai mult,noi ne dam cu parerea,pana la urma tu decizi si faci spor |
Quote:
|
pe fata e in 5 spite spate 6 , poate asa-i modelu nush...asa a luat maicamea masina.
|
7 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:
|
Numai masini tari aveti in familie ...
|
Salutari.
Iara am inceput sa bag o gramada de bani in masina :D Miam comandat faruri dayline, stopuri cu leduri. Miam luat jante de Audi A8, cauciucuri , maine poimaine o duc la vopsit ca am cateva piese de vopsit. Poze cat de curand |
8 Attachment(s)
poze noiiiiiiiiiiiiiii cu piesele noi :D
|
Ce sunt chestiile alea de sub triple?Coltarele alea....:(Abtibildu` ala cu MONSTER,categoric nu are ce sa caute acolo..:(
|
Felicitari pentru achizitie si modificarile pe care le-ai facut,dar ca mai trebuie lucrat la el.
Niste idei: -scapa de abtibilduri si de colturile alea arginti -oglinzi oem(ambele mari,nu una mica si una mare) -evacuarile mai pe mijloc -un volan de s-line |
Foarte frumoasa....Poze cu sistemu' cv?
|
scuza-ma frate da e cam tiganie....abtibilde rosii, cromate, coltare pe la triple, folie pusa in spatele blocului
|
nu mai am masina, acuma am un bmw e39 525 ....
si tinere , tiganie cred ca esti tu :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning