![]() |
da pimp probabil ai dreptate eu am vrut sa zic ca nam simtit nimica cand mam dat cu m3 ala cabrio :lol: tragea la fel asteptam kikul ala :lol: un s2000 are turati foarte mari nu cam 8500 daca nu ma insel?cu ceam mers si mia placut a fost nsx ala din tm :lol: :lol: :lol:
|
desi sunt fan BMW,mie nu prea imi place ce au facut ei in ultima vreme! Seria 6 mi se pare chiar urata la exterior,iar motorul e asa si asa,acelasi lucru despre seria 5 noua,pe care am condus-o(540) si nu mai ai acelasi feeling ca in trecut,de aceea sunt putin cam sceptic in ceea ce priveste viitorul,cat despre turbo,e traditie,ar putea mari puterea fara mariri de cilindree si nr de cilindri,dar ar creste pretul destul de mult!
|
da cam asa este ai dreptate si mie mi se par modelel mai vechi in specila seria 5 mult mai frumos decat actualul :P
|
ce bine ca mai gasesc pe cineva care imi impartaseste parerea, incepusem sa cred ca am innebunit si ca nu mai gandesc bine!
|
nu dar asai la 5 nou mi se pare forma foarte ciudata seama mult cu mazda de fapt cum ai spus si tu toate sunt putin ciudata nu mai sunt cum erau odatasunt curios cum va arata noul m5 si m3 :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
presupun ca depinde de gusturi ... mie imi place f tare.
|
lool asa este chestie de gust si mie imi place aveam si eu pozele astea pe undeva merci ca leai bagat :lol: tare masina dar tot mai mult miar placea si as prefera un 55 amg :wink: :wink:
|
Si mie-mi place f. mult noul \"5\".
Dar pe de alta parte parca prea dintr-o data au schimbat \"5\"-ul... Puteau sa faca si ei un...\"Seria 55\" :wink: |
eu stiam cum arata,ca doar am condus-o,e adevarat,poate altora place,dar nu mai e asa de \"rea\" ca celelalte si e prea radicala schimbarea la aspect,daca o faceau treptat,poate,de ex 3-ul imi place,dar restul,hm!
|
vad ca la cam multi nu prea le place 5 nou hmm mie ce numi prea place interiarul si farurile alea par cam comice
:P |
asta asa e,si mi se pare un design deloc potrivit pt orice M,de fapt orice masina care se vrea sport!nu stiu cum dar mercedesul in ultima vreme a gasit cel mai bun compromis!s-ul imi place mai mult ca 7-ele si cl-ul e mult prea misto!la bmw,canci,in afara de 3 si X5,nimic!
|
da x5 a avut succes enorm mai ales in romania este plin de el sunt masini adevarate am mers cu un 4.4 si pot sa zic ca este tare masina :P :lol:
|
n-am avut norocul sa conduc unul inca,dar este o masina impunatoare si pastreaza traditia,zic eu,are lux,look si un super motor!ce mai poti dori de la o masina?
|
consumul este cam mare alea pe benzina dar in rest cum ai spus tu super masina :lol: :lol: :lol:
|
doar n-ai vrea 10% la un monstru de 4,4 l,peste 300 CP si 2 tone sau cat are!ar fi culmea asa ceva,desi in viitor,cu noile tehnologii de raport de comprimare variabil,distributie variabila si directionarea jetului de benzina la injectia directa cu ajutorul aerului si materiale,s-ar putea ca in cativa ani sa se ajunga la asa ceva!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning