Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - simple & clean (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/265432-e46-simple-and-clean.html)

Ghostyz0r 24-06-11 23:15

re: e46 simple & clean

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by victorBMW (Post 4420289)
+1 o poza de la mine :D bafta cu masina

Si inca cateva poze..

Am si eu 2 intrebari...

1)ce ulei imi recomandati?....si un magazin de unde as putea sa iau la un pret bun
2)cum desfac geamul de la plafoniera..(unde sunt becurile care se aprind cad se deschid usile..)...cel din fata..

DEVIL's Style 25-06-11 02:23

Quote:

Originally Posted by Ghostyz0r (Post 4420293)
Si inca cateva poze..

Am si eu 2 intrebari...

1)ce ulei imi recomandati?....si un magazin de unde as putea sa iau la un pret bun
2)cum desfac geamul de la plafoniera..(unde sunt becurile care se aprind cad se deschid usile..)...cel din fata..

Frumusica masinuta si prezinta potential... vad ca si a ta are exact aceleasi lucruri care nu le suport la masina fratelui meu de care ma ocup [ volanul , care nu este sport , e doar simplu si jantele , dar deja am rezolvat problema cumparand un volan sport OEM complet cu comenzi si jante de m sport pe 17 ]

1 ]Ulei recomandat este Castrol edge long life 5w-30 sau motul [ am vazut ca lumea e multumita cu el ]

2] intai dai jos plafoniera si apoi scoti geamul , iei o surubelnita dreapta si bagi usor si va iesi [ are 2 cleme acolo ]

Daca abia ai cumparat masina , sfatul meu e sa schimbi toate consumabilele la ea [ filtrele de aer/ulei/motorina si cel epurator ] inclusiv uleiul.Cel putin , eu asa am procedat.

plictisit 26-06-11 17:12

cati km ai ? eu as zice sa pui ulei castrol / bmw 10w40, si eu tot m43 ( 1.8 118 cai ) am si culmea tot din 2000 e :lol:, si am pus prima oara castrol 5w30, dupaia bmw 5w40, si acum bmw 10w40, si e diferenta de la cer la pamant, e altfel sunetul motorului, parca e in largul lui, si alte diferente minore, dar care pentru mine conteaza, si ca sa scoti becurile de la plafoniera pur si simplu bagi o surubelnita intre plafoniera si plafon si tragi cate putin, parca are "2 cleme" , sau un fel de cleme, una mai in stanga si una mai in dreapta, fata de mijloc, nu mai tin minte ca eu am desfacut-o mai demult pe a mea, dar e destul de simplu in principiu

vlad300 26-06-11 17:29

1 Attachment(s)
Pentru ce ai tu Autodata recomanda.
Pentru Moderate Climate : 0w/40
Pentru Hot Climate:5w/40
Iar pentru:alternate moderate climate:5w/30
Poti vedea in poza atasata de mine sau poti sa iti downladezi singur programul Autodata , iti arata acolo si cum sa resetezi computeru dupa ce schimbi uleiul ca sa nu mai apara aprins becu de ulei.(asta daca vrei sa il schimbi singur).E chiar foarte util programelu.
Bafta
PS:Marius iti recomanda 5w/40

plictisit 26-06-11 17:32

5w e recomandat cand motorul e "nou" , avand in vedere ca masina e din 2000, si masina are niste km ..

later edit: da vlad, 10w40 am zis si eu mai sus .. cel putin eu asta am pus si sunt multumit, nu am mai postat iar ca faceam prea multe posturi ..

vlad300 26-06-11 17:34

atunci 10w/40 nu?

Tweety_rzw 27-06-11 11:25

10w40 am si eu pe golf 1.8 din 93 :lol::lol::lol:

Ghostyz0r 28-06-11 00:08

DEVIL's Style:multumesc pentru sfaturi...am ajuns la concluzia ca..pentru 30 ron in + mai bine ii cumpar ulei original BMW..
Cu plafonirea...a fost EXTREM de simplu...(foarte ingenios sistemu)...am rezolvat imediat..30secunde si 4lei(2becuri)
Raman dator cu o bere(fara alcool)

plictisit:135 de mii(atat ..arata bordu si tot atata mi-a iesit si pe tester... acuma nu pot sa stiu exact daca sunt reali..)

vlad300: am sa-i bag ulei original..bmw..

Saptamana asta..pe langa ulei(si consumabilele) ma gandeam sa-i pun si un kit de angel eyes....credeti ca merita?..este greu de montat?..

NXdev 28-06-11 01:18

Sa o conduci multi km fara incidente :!: E cheala cu dotari asta mica a ta :lol:.
Imi place foarte mult interiorul.
Inainte de jante si gume ... cumpara-i macar arcuri sport. Bafta.

P.S: De ce ti-ai luat Bmw, ci nu alta marca :D?

DEVIL's Style 28-06-11 14:24

Quote:

Originally Posted by Ghostyz0r (Post 4426940)
DEVIL's Style:multumesc pentru sfaturi...am ajuns la concluzia ca..pentru 30 ron in + mai bine ii cumpar ulei original BMW..
Cu plafonirea...a fost EXTREM de simplu...(foarte ingenios sistemu)...am rezolvat imediat..30secunde si 4lei(2becuri)
Raman dator cu o bere(fara alcool)

plictisit:135 de mii(atat ..arata bordu si tot atata mi-a iesit si pe tester... acuma nu pot sa stiu exact daca sunt reali..)

vlad300: am sa-i bag ulei original..bmw..

Saptamana asta..pe langa ulei(si consumabilele) ma gandeam sa-i pun si un kit de angel eyes....credeti ca merita?..este greu de montat?..

Cu placere , sa stii ca uleiul original BMW , tot castrol edge este , numai ca e rebranduit , de asta ti am facut recomandarea directa. Parerea mea personala e ca , angel eyes urile nu dau asa de bine pe o pereche de faruri fara lupa , dar asta tine de gusturi. Si cum spunea si nxdev , o pereche de arcuri ar fi recomandate , eu o sa merg pe eibach pro kit [ sunt printre singurele arcuri care sunt compatbile cu amortizoarele de fabrica si nu afecteaza confortul masinii insa , ii imbunatateste manevrabilitatea si ofera un drop de aprox 30 de mm ]

Ghostyz0r 29-06-11 02:03

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4428071)
Cu placere , sa stii ca uleiul original BMW , tot castrol edge este , numai ca e rebranduit , de asta ti am facut recomandarea directa. Parerea mea personala e ca , angel eyes urile nu dau asa de bine pe o pereche de faruri fara lupa , dar asta tine de gusturi. Si cum spunea si nxdev , o pereche de arcuri ar fi recomandate , eu o sa merg pe eibach pro kit [ sunt printre singurele arcuri care sunt compatbile cu amortizoarele de fabrica si nu afecteaza confortul masinii insa , ii imbunatateste manevrabilitatea si ofera un drop de aprox 30 de mm ]

Multumesc inca o data pentru sfaturi...
Pe la ce pret se invart arcurile?(aproximativ)

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4427019)
Sa o conduci multi km fara incidente :!: E cheala cu dotari asta mica a ta :lol:.
Imi place foarte mult interiorul.
Inainte de jante si gume ... cumpara-i macar arcuri sport. Bafta.

P.S: De ce ti-ai luat Bmw, ci nu alta marca :D?

Multumesc....dupa ce o inmatriculez ii voi cumpara si arcurile..acuma sa vad..
Am ales bmw..pentru placerea de a conduce..(tractiunea spate..) si dinamica...mi s-a parut ca ma reprezinta cel mai bine..(da stiu....o sa ziceti ca nu are o imagine foarte buna in Romania..dar asta este....sunt "obsedat" de acest brand)si in +..mi s-a parut foarte ok ca masina de pustan...

DEVIL's Style 29-06-11 16:49

Quote:

Originally Posted by Ghostyz0r (Post 4429708)
Multumesc inca o data pentru sfaturi...
Pe la ce pret se invart arcurile?(aproximativ)

Multumesc....dupa ce o inmatriculez ii voi cumpara si arcurile..acuma sa vad..
Am ales bmw..pentru placerea de a conduce..(tractiunea spate..) si dinamica...mi s-a parut ca ma reprezinta cel mai bine..(da stiu....o sa ziceti ca nu are o imagine foarte buna in Romania..dar asta este....sunt "obsedat" de acest brand)si in +..mi s-a parut foarte ok ca masina de pustan...

200 de euro setul. stiu ca sunt un pic mai scumpe decat ce avem noi pe piata, dar calitatea costa si sunt singurele arcuri , care ofera compromisul perfect. banii tai , alegerile tale.

darius_X 02-07-11 16:47

mai degraba full decat cheala:))

eMH 02-07-11 23:45

E departe de FULL, dar oricum, nici cheala nu e :)

Ghostyz0r 04-07-11 13:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by darius_X (Post 4438338)
mai degraba full decat cheala:))

Eh nici chiar...dar pentru mine este mai mult decat suficient...poate doar geamuri electrice pe spate mi-ar mai fi trebuit..in rest e deajuns..

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4439140)
E departe de FULL, dar oricum, nici cheala nu e :)

Sunt constient

Am si eu o intrebare..ce este aceasta piesa?...am observat ca ieri dupa vreo aproximativ 200km..mi-a scapat niste ulei....(cred ca este ulei)?

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning