![]() |
Re: Pasiune pt 2 roti
da se tine
|
eu as zice sa nu mergi frate
am auzit ca acolo ii cu pistoale scandaluri si asa mai departe:lol: |
Quote:
|
Quote:
pe vremea noastra e metropoly se vede ca nu prea fregventezi intalnirile esti bine venit nu te lua dupa ce spune lumea |
Quote:
cand vezi semnu de cedeaza trecerea, tu zici "hai sa-i dau ca am prioritate in plm":lol: |
Quote:
|
Topic deschis de 2 zile si are deja 2 pagini. Cred ca lipsesc cam mult, stiu, si de la intalniri si de pe forum.
On-topic: "Pasiune pt 2 roti" e numele topicului, deci ma pot include ca ma "dau" si cu MTB-ul prin oras si imprejurimi, in special prin paduri pe trasee, teren accidentat, macadam si cam orice traseu poate fi facut cu un Mountain Bike (chiar si ala dupa bere :D ). |
Quote:
|
Eu cred ca asta mic nu prea pricepe lb. romana :lol:
|
Quote:
Hai sa fim umpic serios in legatura cu lb romana, dupa cum vad nici tu nu prea o intelegi bine |
oare dintre toti care scoateti ochi celor pe 2 roti si invers care dintre voi aveti simtul responsabilitatii si sa recunoasteti ca in fiecare ora de plimbat pe oras incalcati regulile de circulatie.cn ar fi de acord sa facem un club ar scuteristilor aradeni?astept idei , locatii pentru intalniri etc.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nici odata nu o sa fie pace intre cele doua tabere :D :)) , Eu astept cu Sulfetu la gura sa se dea legea cu permis pentru 49 cc e mai bine , aici cand vezi pe unu cu honda sau suzuki ca ii da blana pe centru e prob lui . In Momentu in care te-ai urcat pe motocicleta si te pui in miscare trebuie sa fii constient ca ti-ai pus viata in pericol . Nu numa baietii tineri cu masinile sunt devina , de ex un mos lo aranjat pe unchiumeo cu motocicleta in confectii a intors dacia pe linie continua , si la accidentat super urat . (cat despre iesiri moto , sunt in fiecare joi in parcare la gigi dar trebuie sa ai motocicleta peste 49 cc , daca nu vrei sa fii tot timpul ultimul :))) )
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning