Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Painting - Airbrush - Viniyls (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls.html)
-   -   Lucrarile mele : cicioc (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/26527-lucrarile-mele-cicioc.html)

cicioc 29-08-06 20:30

Re: plug suzuki

Quote:

Originally Posted by eko_squad_2006 (Post 536109)
super aq ai grija sa nu o lovesti!!! cat te-a costat?

eu l-am facut:D lol

Xel'Naga 30-08-06 23:00

:lol: super meserias as putea zice ... bine reusit :lol:

cicioc 01-09-06 08:07

mersi mult ;)

cicioc 03-09-06 12:56

inca o casca gata desenata :D

11 Attachment(s)
AM MAI TERMINAT O CASCA
sper sa va placa si voua;)

ad1 03-09-06 22:29

Re: inca o casca gata desenata :D

daca nici tu-artistu nu faci diferenta intre a desena si a picta..........
asta imi permite sa te intreb....faci asta ca un hobby descoperit intr'o noapte ,in vis?

ca proportii...cat pot sa'mi dau seama din poze ,e bine
dar ca impact vizual,artistic este foarte incarcata,un amalgam de stiluri(clovnul cel fioros/cranii/crengi/fulgere),e obositoare pentru ochi,
dar ca exercitiu prinde f bine...pt experientza
bafta!
ps.porcusorul ala din avatar e facut de tine?daca da...stiai ca rosu cu verdele sunt culori complementare(diametral opuse)si nu se folosesc una langa alta?!

cicioc 03-09-06 22:53

Quote:

Originally Posted by ad1 (Post 541831)
daca nici tu-artistu nu faci diferenta intre a desena si a picta..........
asta imi permite sa te intreb....faci asta ca un hobby descoperit intr'o noapte ,in vis?

ca proportii...cat pot sa'mi dau seama din poze ,e bine
dar ca impact vizual,artistic este foarte incarcata,un amalgam de stiluri(clovnul cel fioros/cranii/crengi/fulgere),e obositoare pentru ochi,
dar ca exercitiu prinde f bine...pt experientza
bafta!

singura chestie care nu merge acolo e claunul care e mai vechi pe casca si nu am vrut sa il schimb . dar va fi si el schimbatin curand (intr-o alta zi in care ma voi plictisii si voi avea chef sa lucrez pe ea(e casca mea)
. in rest e doar un exercitziu de indemanare (freehand). nu e facuta sa placa la
toata lumea care nu stie despre ce e vb si cu ce se mananca aerografia
e facuta sa imi placa mie si celor care stiu despre ce e vbin chestia asta.
pozele de la acesta casca vor participa la un concurs de aerogrfie din us
pt ca a fost bine vorbita pe nishte siteuri de specialitate pe acre din pacate nu le pot arata (politica fomului).
da l-am descoprit intr-o noapte in vis doar ca visul acela ma urmarit mai multzi ani pana sa incep defapt sa lucrez in aerograph. parerile sunt impartzite si nu toate gusturile corespund asa daca tu vezi acolo crengi si fulgere cred ca mai tre sa iti formezi un pic ochiul pt detalii. ce am facut eu aici in aerograph uni fac doar cu pensulitza ;) asa ca........... bafta multa
cat despre pictura e o mare diferentza . nu o consider neaparat o pictura aerografia (am terminat faculta de arte si stiu cate ceva de astea) iar daca te-0ai interesa si ai cere pareri intre cunoscatori multi nu o considera picrura. ;)

:peace:

cicioc 03-09-06 23:48

ps.porcusorul ala din avatar e facut de tine?daca da...stiai ca rosu cu verdele sunt culori complementare(diametral opuse)si nu se folosesc una langa alta?![/QUOTE]

asta cand o mai aprut? ( ps-ul adika :))))
da e facut de mine si stiam sa sunt culori complementare si daca nu stiai intr-o lucrare merg f bine culorile complementare;) pt a scoate in evidentza centrul de interes ;)
o sa mai apara si alt ps?
daca ai ceva cu mine im mod deosbit te rog spune-o pe fatza nu incerca sa ma inchizi cu ceva asa doar din nishte vorbe .
oricum eu nu am nika cu nimeni si bafta la tot ce faci tu in continuare.
:peace: dar daca ti-am picat cu tronk imi pare bine ca insemna ca ceva te deranjeaza si maintreb ca oare ce lol. :lol:
:peace:

vatos80 04-09-06 00:08

WOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U MUST BE THE BEST I'VE SEEN SO FAR!!!!!!! u are like Fitto + Mike Learn MAN!!!!!!!!!!
so many details! the skulls n clown kick a** too!! i would give a full 10/10 points for this helmet!!!!!WOW MAN....

GOOD JOB!!!!!!!!!!!!EXELENT!!!!!!!!!!
while im still a toy....

www.airbrushartists.org/vatostruefire

cicioc 04-09-06 00:14

hahaahahahhahhhaahhaahahahah ure crayze man

thaks vatos but its not like this u said up :lol: thaks anyway

cicioc 05-09-06 18:44

claun jos craniu sus :D

2 Attachment(s)
uite ca am schimbat claunul ala de pe casca si am pus ceva cfe se potriveshte cu restul . :D enjoy

ad1 05-09-06 19:04

Re: claun jos craniu sus :D

asa da
gj!

EvLSant0S 05-09-06 23:57

Re: claun jos craniu sus :D

foarte... foarte... foarte.. tare ... felicitari , sincere,si multe, extraordinar lucrat ! bravo !

pozele sunt facute dupa lacuire nu ?

EvLSant0S 06-09-06 00:11

foarte tare, muuult mai tare acum cu scheletul galben ..

si ... misto raspunsul legat de culorile complementare... :D

NightClubRacer 06-09-06 02:54

superba casca!imi place capu de schelet albastru. ;)

sebaaa 06-09-06 05:46

ai talent..n-am ce zice..good work..
dar..e prea incarcata..si poate atrage atentia (in mod excesiv) a celorlalti conducatori..si dupa ce k e oricum destul de periculos sa mergi pe motor.e si mai periculos sa mergi pe motor la noi in tara(deh..gropi si tarani pe toate drumurile)..mai ai si o casca desenata in toate culorile sa se uite lumea la ea cand ii depasesti..
deci ..oarecum te risti tu
stii sa pictezi "real fire"?
era un atist la tv..pe discovery..
deci m-a surprins omul ala..nu mi-a venit sa cred cat de real era
practice that;)
aa.si inca un lucru..nu e bine..motociclist fiind..sa ai o casca de culoare inchisa..desi arata marfa..nu se vede ..si mai bine sa te vada decat nu..lesne de inteles dc..
la fel si cu masinile..dar acolo e altceva..e mai mare masina ..si daca nu umbli nici tu si nici el cu farurile si pozitiile stinse e ok(exceptand conditiile atmosferice extrem de naspa)
bafta si keep up the good work

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning