![]() |
Re: SKYLINE 2008 -foto spion
wai de capu meu...:shock:
..o sa rupa norma...deja ma gandesc la variantele de tuning :D :D :D |
apropos de predecesorul ... atentie ... acela avea (declarati) 280 de cai iar asta o sa aiba undeva pe la 450 (zvonuri) deci este altceva ...
|
2 Attachment(s)
noul skyline gtr va aparea in 2008 cu un motor V8-turbo de 3.5 sau 4.5 litri si am pus si niste poze nu strica cateva in plus:)
|
eu am auzit de V6 biturbo
|
Mie mi se pare bestiala masina...
|
Quote:
|
Ziceti voi ce vreti......noul Skyline e tare......Mie imi place ......abia astept sa apara ...ca poatate imi ia tata unu de iepuras'....:P :))
|
din cate stiam si auzisem eu, noul nissan sport nu intentioneaza sa duca mai departe traditia skyline. la un momentdat se zicea ca acesta se va numi pur si simplu Nissan GTR. acum nu stiu restul...cel mai bine e sa asteptam si sa vedem. personal sper sa se ridice mult peste r34. oricum..preferatul meu ramane tot Nissan Skyline GTR R32 :X
|
72.000 ??? CIP,nu ?:)
Volanul tot pe dreapta ? ... :???: Deci ... IN RO ... nu cred ca o sa gasim modelul asta :sad: |
wow!!! imi place, ara aerul ala de masina puternica, un fel de combinatie intre muscle car si ferrari (daca se poate asa ceva) probabil cu 911 si alte masini de genul asta o sa concureze, d-aia e ala acolo
|
Surse din japonia au confirmat faptul ca masina va avea un motor de 3.7 litrii V6 twin turbo, care va scoate 450 cai si peste 500Nm cuplu.Transmisia va fi tiptronic formula 1 style(paddle-shift) cu schimbatoare la volan si va fi in 7 viteze.GT-R va beneficia de un nou sistem AWD foarte eficient si cu o greutate redusa, pt a reusi sa propulseze bolidul in mai putin de 5 secunde de la 0-100km/h, putere care se va pune pe asfalt prin intermediul unor uriase cauciucuri pe 20".Viteza maxima va fi limitata electronic la 250km/h.
|
cum poti sa limitezi o bijuterie la 250?doar nu e limuzina ...
|
cine stie pe ce circuit au fost facute testele ??
eu stiu :P e pe fostul nurburgring ;) ala vechi si e limitata la 250 pe buna dreptate..nu de alta dar e relativ ieftina (sau ar trebui sa fie) adik pe langa un lambo sau ferrari ..este si sa nu moara prostii cu masini d-astea d-aia e limitata |
Sa nu avti surpriza cepe langa motoare super sa mei puna si cate un
"1.5 dci " de pe megane Ceva de genul motorizarilor de la Subaru care in afara de WRX mai au si unele mai domestice de 100 si putin de cai. |
Nu imi place mult mai tare vechiul da se gaseste destul de greu mai ales in Romania. :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning