![]() |
Re: Golf 4 Variant Sport
Multumesc de raspuns
Cat despre prelungirea v6 am gasit in ETKA ceva (spoiler for vehicles with parking aid wagon 4 motion 6cylinder) codul ar fi acesta: 1J9 807 433 A ,dar nu sunt sigur ca este bun....bafta |
Incearca sa vb cu baiatul acesta : [email protected] , el a spus ca poate sa imi aduca la 268 , ceva in genul oricum ;)
|
Foarte frumoasa masina:oops:
|
Frumoasa masina! Cu motor pe masura si interior impecabil!
|
Quote:
|
frumoasa masina ( imi place prelungirea fata ) ..ne-am intersectat dimineata la iesire din buzau ,te-am vazut tarziu ;)
|
Quote:
|
eram cu "dricul " meu :)) buni carnatii de acolo :> ;)
|
Super Golf-ul !
Tanjesc dupa MFD-ul ala,si dupa plafoniera de W8,ah si dupa volan.:D Cum au zis si cei de mai sus...finala aia ar merge inlocuita,cu ceva mai ... Jantele dau bine pe masina.... |
foarte frumoasa masina!mai stii de unde ai luat buza de jos de la bara fata(spoiler) si cat a costat?stima
|
14 Attachment(s)
Quote:
|
bv .. esti barosan acuma :) arata foarte bine :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ARL pe golf variant ... din start e o masina speciala , dotare nu se pune problema vad , ce ti-as recomanda eu : renunta la pleoape , joey mode la faruri , eventual schimba si capacele pentru ca vad ca se aburesc , proiectoarele le poti lasa fiind arl ai intercooler frontal si nu se pune problema de obturare , eventual o folie galbena pe ele , finala trebuie sa plece ori originala ascunsa ori prelungire v6 cu 2 tipsuri drepte ar mai fi insa nu vreau sa exagerez :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning