Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 Variant Sport (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/264694-golf-4-variant-sport.html)

andrey_ 19-06-11 17:51

Re: Golf 4 Variant Sport

Multumesc de raspuns
Cat despre prelungirea v6 am gasit in ETKA ceva (spoiler for vehicles with parking aid wagon 4 motion 6cylinder) codul ar fi acesta: 1J9 807 433 A ,dar nu sunt sigur ca este bun....bafta

cca_golf 20-06-11 16:26

Incearca sa vb cu baiatul acesta : [email protected] , el a spus ca poate sa imi aduca la 268 , ceva in genul oricum ;)

_Cox_ 13-07-11 22:57

Foarte frumoasa masina:oops:

mike-fullspeed 14-07-11 08:15

Frumoasa masina! Cu motor pe masura si interior impecabil!

sakos 16-07-11 17:45

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 4464060)
Frumoasa masina! Cu motor pe masura si interior impecabil!

Va salut,si va multumesc tuturor pentru aprecierile legate de micile modificari ale masinii.

Roby_mkr 10-09-11 16:54

frumoasa masina ( imi place prelungirea fata ) ..ne-am intersectat dimineata la iesire din buzau ,te-am vazut tarziu ;)

sakos 11-09-11 07:00

Quote:

Originally Posted by Roby_mkr (Post 4577353)
frumoasa masina ( imi place prelungirea fata ) ..ne-am intersectat dimineata la iesire din buzau ,te-am vazut tarziu ;)

Sal, si eu te-am vazut in drept cu Unitatea Militara parca ne-am intersectat erai cu un Golf 4 Variant argintiu cu prelungire bara fata de V6.daca ajungi prin Slobozia poate ne intalnim sa ne cunoastem si sa ne admiram ,,dricurile".Tel. meu e 0731055001 (Tavi).Eu personal ajung in fiecare an in zona Buzau (Plescoi) dupa renumitii carnati din aceasta zona si pt produsele de la carmangeria de pe strada Bucegi din Buzau.

Roby_mkr 11-09-11 11:00

eram cu "dricul " meu :)) buni carnatii de acolo :> ;)

vinyl 11-09-11 14:32

Super Golf-ul !
Tanjesc dupa MFD-ul ala,si dupa plafoniera de W8,ah si dupa volan.:D
Cum au zis si cei de mai sus...finala aia ar merge inlocuita,cu ceva mai ...
Jantele dau bine pe masina....

t3o_5tf 18-09-11 12:17

foarte frumoasa masina!mai stii de unde ai luat buza de jos de la bara fata(spoiler) si cat a costat?stima

sakos 01-02-12 16:44

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4578869)
Super Golf-ul !
Tanjesc dupa MFD-ul ala,si dupa plafoniera de W8,ah si dupa volan.:D
Cum au zis si cei de mai sus...finala aia ar merge inlocuita,cu ceva mai ...
Jantele dau bine pe masina....

Va salut,masina a primit de Mos Craciu pentru faptul ca a fost cuminte un ,,transplant" a unui interior de piele pe negru cu incalzire in scaune si reglaj pe inaltime si lombar de pe un V6 variant.Am reusit sa le fac ceva foto.

Roby_mkr 01-02-12 18:42

bv .. esti barosan acuma :) arata foarte bine :D

sakos 01-02-12 20:56

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Roby_mkr (Post 4859167)
bv .. esti barosan acuma :) arata foarte bine :D

Mersi Roby in viitorul apropiat sper sa reusesc sa ii montez prelungire bara spate model SRS-TEC,praguri de R32,un eleron hayon mai finut si un set de faruri OEM cu xenoane si sistem de autoreglaj.

gggeorgica 01-02-12 21:04

ARL pe golf variant ... din start e o masina speciala , dotare nu se pune problema vad , ce ti-as recomanda eu : renunta la pleoape , joey mode la faruri , eventual schimba si capacele pentru ca vad ca se aburesc , proiectoarele le poti lasa fiind arl ai intercooler frontal si nu se pune problema de obturare , eventual o folie galbena pe ele , finala trebuie sa plece ori originala ascunsa ori prelungire v6 cu 2 tipsuri drepte ar mai fi insa nu vreau sa exagerez :)

sakos 03-02-12 21:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gggeorgica (Post 4859546)
ARL pe golf variant ... din start e o masina speciala , dotare nu se pune problema vad , ce ti-as recomanda eu : renunta la pleoape , joey mode la faruri , eventual schimba si capacele pentru ca vad ca se aburesc , proiectoarele le poti lasa fiind arl ai intercooler frontal si nu se pune problema de obturare , eventual o folie galbena pe ele , finala trebuie sa plece ori originala ascunsa ori prelungire v6 cu 2 tipsuri drepte ar mai fi insa nu vreau sa exagerez :)

Masina a primit de la ahw-shop.de un comutator de lumini la asorte cu interiorul de aluminiu brushed.

All times are GMT +2. The time now is 16:02.

- Copyright 2026 4Tuning